Scudo Sports

ANKET - Yazın En Çok Kullandığınız İçecek

Yazın en çok hangi içeceği tüketiyorsunuz?

• Toplam katılım
    46
  • Anket kapanışı .

mehmetbaris87

Daimi Üye
Tepki
172
eksik kalan bir içecek var mı bilmiyorum ama bir çay bahçesi havası olunca daha fazla uzatmak istemedim :) (büfe açıcam da.. piyasa araştırması :p)

Scudo
yazın
cafe işletiyorum büfe işlerini takip ettim
su ,soda, bira(deniz kenarı falnas patlama yapar) gider

cafe tarzıysa ayriyeten çay(her mevsim), ve gazlı içeçeklerde satılır.

Buzzzzz gibi Cappy portakal (1 lt) fondip....- tek gecerim :)

Benim listem şu ;

1.Su ph: (7.5)
2.Meyveli soda
3.Hazır meyve suyu
4.Gazoz vs...

Ayran tavsiye etmiyorum ve pek içmiyorum çünkü : uyku getiriyor ve laktik asit oranı artıyor...

bizim burada karışım halinde ucuza gözümün önünde makinede sıkıp karışım meyva suları satan bir şifahane var, oraya uğramasam sadece su, ve ayran.
Genellikle şifa menü içerim (portakal-elma-havuç), vapurda ara sıra exotic portakal suları bazen de limonata iyi geliyor hararete..

Soda asla içmem, seçeneklerde soda ve su yazıyodu da sevmem pek sodayı zaten.

Limonata varsa oda olur..Su ayranda severim..Canım çekti şimdi ya..

su içerim en çok ama Kola, Hazır Meyve Suyu, Buzlu Çay, Limonata ve Diğer Gazlı İçeceklerbunlarıda içmem diyemem :D

"Hepsi" seçeneği eksik kalmış :D gerçi alkollüleri çok da tüketmiyoruz ama...

Gündüz ---gazlı içecekler,su, ayran
Gece -----alkollü,çay-kahve

@matrixod

hakatten çay içmeyi cok sevenler için zor bi durum sıcak havada durdugum yerde terler boşanıyo artı çarpıntıda yapıyor :))

ama şekersiz çay , şekersiz kahve ve kakaodan zevk alan bunyeler için vazgeçilmezdir bu 3 tanesi.

2 ay öncesine kadar birayı çok tüketiyordum ama bisiklet sporuna başladıktan sonra bira içmeyi bıraktım.şimdi en çok tükettiğim içecek 1-su 2-soda..özellikle turdan sonra soda çok iyi geliyor..şiddetle tavsiye ederim.

Geri