Scudo Sports

Ankara'da bisiklet sezonu kapanıyor.

Bisikletsurenadam

Daimi Üye
Tepki
124
İsim
Emrulah ALTAN
Bisiklet
Diğer
Ekim ayının çeyrek sonundan itibaren artan yağmur düşen sıcaklık bizi bir müddet bisikletimizden alıkoyacağa benziyor önümüzdeki günlerde yer yer havalar ısınması biraz daha pedallama ya imkan tanisada maalesef bu 2015 sezonun biteceği anlamını taşımakta . 6 ay boyunca sadece bir kaç kez toplu taşımayı kullanan birisi olarak şimdi zoraki bu kalabalığın parçası olmak hüzün verici. Yeni sezonlarda hep beraber pol pedalı günler dileğiyle.

Scudo
Aslında yaz kış bineceğizde kışında çok meşakkatli oluyor yağmur çamur tur sonrası temizlik çok yoruyor. Hele işe falan gidenler için hiç olmuyor. Şuan İstanbul'da aynı [emoji17] bekleyeceğiz artık. Bu arada yapılacak en iyi şey donanımları gözden geçirip eksikleri giderip bahara hazırlık yapmak

aslında kışın single speed kullanacaksın. temizliği de kolay olur, bir de çamurluk takacaksın. aslında düşünüyoum bi single speed ama ne zaman alırım bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@Angel
İnanın bir tane katlanır aldım arabaya koymak kolay oluyor sahilde iyi oluyor diye biniyor musun e evet hemde sitesinde strida bisiklet için 10-15 km için ideal diyor ama ben kondüsyon spor yapmak adına strida ile 35 km. Bile yapma imkanım oldu. Şimdi diyorum bide yol bisikletim olsa. Bir tane single speedim olsa derken evde hanım sele borusunu söküp arkamdan kovalayacak allahtan turdan gelince enson kafamdan kaskı çıkarıyorum. [emoji50]Gönül hepsini istiyor bide full süspansiyon olsa derken isteğim hiç bitmiyor. Kısa mesafe için single sped yerine strida alın zincir yok yağ yok vitesdi rubleydi kasetti ayna dişliydi derdi yok. Katlayınca minicik oluyor ben markete bile gidiyorum çalınmasın diye katlayıp yanımda gezdiriyorum.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/24/5d2f8be88bc880177c03f36c98d2ee3b.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/10/24/036711e3280bdf10c29f7b1898753141.jpg

@Bisikletsurenadam ben daha yeni yeni ısınıyorum. Siz maç bitti diyorsunuz. :) bir belgeselde işe bisiklete giden bir adamla röportaj yapıyorlar. Adam 20 yıldır işe bisikletle gidiyorum. Bir gün bile işe bisikletsiz gitmedim diyor. İngilizcede commuting bile diye bir tabir var bu iş için. Siz sporcusunuz. Ben amatörüm. Biraz daha direneceğim. Birinci gayem işe bisikletle gitmek ve zayıflamak. Kar - buz olmazsa biraz daha direnmeyi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@hogutmen
Yok be yahu maç bitmedi estagfirullah bende hobiciyim sporcu sayılmam

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@mehmetsunu
Ankara'ya selamlar sevgiler bol pedallı günler

• Beğen
@brkckr
Hocam ankara da kuru ayaz ve tipi olduğu zaman pedal çevirmek bir hayli zor olacaktır :)

Ankara da kış geçirmiş arkadaşlara seslenmek lazim istanbulun kışı neyse nutada o soğukta nefes alır verirken ciğerlerim usuyor biraz daha zorlarsam yataktan kendimi alamam herhalde:)

@soneryen
Aleykum selam

Biz bitti demeden bitmez

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve hogutmen
@hogutmen
Ben 54 kg ağırlığındayim deri altında yağ eksikliği varmış az bir soğukta hemen titriyorum :(

@1dost
Hadi öyle olsun :)

• Beğen
@mehmetsunu

Sayın Sunu ilk defa yazdığınız bir yazıya vuruldum.Vurulmamakda elde değil :) Bu arada bende de bolca colombia biberi mevcut beraber süreriz ;)

Manisa dan sevgi ve saygılar...

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Geri