Scudo Sports

ankarada 2,el 400-500 tl civarı temiz yol şehir bisikleti arıyorum....

osmandar06

Üye
Tepki
0
arkadaşlar ng 650 kullandım ama şehir yol bisikleti almaya karar verdim. onu sattım şimdi temiz fazla kullanılmamış, renk olarak açık renklerde bir şehir yol bisikleti bakıyorum. ankara içinden düşünen arkadaş varsa talip olabilirim... sabah akşam okula gidip geleceğim , hafta sonları geziye çıkmayı düşünüyorummmmm

Scudo
2.el konusunda istediğiniz fiyata varmıdır yokmudur bilmiyorum da kardeş sıfır dikkatimi şu bisiklet çekmişti:
(link)

bu bisikletin de ağırlığından dolayı diğer yol bisikletlerinden dezavantajı var ama görünüşü güzel geldi bana :).

2.el konusunda fikri olan arkadaşlar varsa cevaplarlar.

carraro azimut yada ona benzeyen çamurluklu asfaltta bolca yorulmadan sürebileceğim tarzda olan bir bisiklet olabilir... sizin önerdiğinizin direksiyonu falan yarış bisikleti gibi.

@osmandar06

pardon yol diyince ben direk farklı düşünmüşüm:)

aslında o zaman pek şikayet duymadığım, şikayetten ziyade daha çok olumlu yorumlarını okuduğum mostar 700c var. bence bakılabilir. eğer illaki 2.el aramıyorsanız ki bence bu fiyatlarda sıfır varken 2.ele bakmanızı istemem şahsi görüşümdür.

Salcano mostar 700c
TİP : 28" CTB 21 VİTES
KADRO : ALÜMİNYUM
MAŞA : HI-TEN
ARKA VİTES : SHIMANO RD-TX35
VİTES-FREN KOLU : SHIMANO ST-EF40 21 VİTES
ARKA DİŞLİ : SHIMANO MF-TZ21
FREN TAKIMI : ALÜMİNYUM V-FREN
LASTİK : SALCANO CITY COMFORT 700X38C REFLEKTÖRLÜ
AKSESUAR : ÖN SEPET
(link)

ama sizin istediğiniz tarz bu da olmaya bilir. city sport tarzı bişey bakıyor olabilirsiniz. ama yinede mostar değerlendirilebilir.

düşünürseniz carraro shako 602 citybike var temiz faturalı.400 tl kargo sizden 14,5 kg.izmir.

öncelikle ankara içinden elden bakıp alabileceğim bir bisiklete bakıyorum. şehir tur bisikleti yol bisikleti tarzında. olmazsa diğer illere bakacağım. arkadşlar yokmu bisikletini satmayı düşünen.... resmi ile önerirseniz daha güzel olur ......duyarlı arkadaşlara saygılar...............

bende var çok güzel çok temiiiz giant xtc dag bisikleti bahçelide oturuyorum dedıgınız fiyat degıl ama 1500 tl ıstıyorum eger dusunursenız güzel bırsey almak ıstersenız gelıp gorebılırısnız yada bulusuruz msj yoluyla bana haber verebılrısınız

Ben Şehİr tur yol bİsİkletİ bakiyorum. Zate o fİyat benİ Çok aŞar. TeŞekkÜrler

ArkadaŞlar bianchİ shape model bİr bİsİklet almayi dÜŞÜnÜyorum.sifir ve 580 tl yoruumlarinizi beklİyorum.

Geri