Scudo Sports

Ankara Kırsehir Turu Sorularım

@adnan kahveci

Ben size artik birsey diyemiyorun nasil dusunmek istiyorsaniz oyle dusunup yazabilirsiniz.sadece genelleme yapmayin yeterli cunku bir veya birkac olay ile bir bolge veya binlerce insan itham edilmez o bolgede yasayan binlerce farkli insanin gunahini aliyorsunuz karar sizindir sizin boyle yazmaniz bolge insani hakkindaki dusuncemi degil sizin hakkinizdaki dusuncemi etkiler buda benim insanlik anlayisim sadece beni baglar.

Scudo
@adnan kahveci

ee güvenliymiş işte... güvenli olmasa halk sokakta yatabilir mi hiç?? -- gibi bi yorum yapmak istedim :)

@CandanC
içki içenler sokakta yerlere yatıyor dedim dedim güvenli diyorsan buyur git

@adnan kahveci

buna yorum yapmak istemiyorum... küstah cevabınızla bütün şevkimi kaçırdınız... iyi geceler...

@Ayhan Şahan kardeşim merhaba. Yazdıgın mesaj eski biliyorum. Ama yarın sabah bende ankara kaman arası yola cıkıcam. Yol ne durumda sevgiler.

Kardesim bnde ankara kirsehir yolu yapmak istiyorum 16 yasimdayim ne zaman gitmek istersen pedallariz...

Yıllık iznimde araç ile ailecek tatile çıkmıştık. Rotamız, Bolu-Ankara-Nevşehir-Hatay idi. Nevşehir 'e bir Aksaray bir de Kırşehir üzerinden 2 yol vardı. Biz zaten hep Aksaray üzerinden gidiyoruz. Kırşehir yolundan gidelim dedik. Gölbaşı-Bala-Kaman-Kırşehir-Avanos rotasını takip ettik. Bu yolda araçla giderken bile çok ıssız geldi bana. Yol boyunca petrol istasyonu dahi yoktu. Şimdi haritaya baktım 1-2 yerde var. Aralarındaki mesafeler çok fazla. Tura çıkarken bunu mutlaka göz önünde bulundurun.

Geri