Scudo Sports

Ankara Eymir Turu

M.Burak KARADAĞ

Forum Bağımlısı
Tepki
1.865
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar eğer bugün yağmur yağmassa 6.30 da Kızılay/GÜvenparkta buluşup Eymire pedallayacağız.Mtb ile gidiyoruz arazi yapacağız.Mtb kullanan araziye hasret kalan arkadaşlarımızı bekleriz.Şuan 2 yada 3 kişiyiz bir kişinin durumu net değil.Olurda yağmur yağarsa buradan tekrar haber veririm akşama doğru :).
Arkada kalırım kondisyonum yetersiz deseniz de gelin sıkıntı olmaz durur bekleriz arkadaşlarımızı :)
Yanınızda mutlaka iç lastik,yama bulunsun geri kalan tamir takımı pompa bende var :)
Onun haricinde kask şart :)
Gelmek isteyen arkadaşlar olursa bunun altına yazarlar :)

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Scudo
3 kişi olduk varmı katılan?

Haymana 'ya tur, Beypazarı 'na tur gibi organizasyonlar bekliyoruz Burak kardeşim :) MTB dedin, arazi dedin. Bu sıcakta millet gölgeye kaçıyor, dağa taşa akşama doğru çıkın tepenize güneş geçmesin ;)

Haha bugün bomdaydı :) üzerine birde eymirr kenarında balık attık ki sorma.Ama hepimiz gaziyiz.Aralarında arazi de en iyi giden ben oldum.Çalı kesiği var.Onun haricinde arkadaşlar hep düştüler. :;) en son da protokol yolunu inerken 80 i gördüm :)
Oralarıda düşünürüz ama çadır ister tur heybesi ister olabilir ama İbrahim abi :)

• Beğen
Tepkiler: H.ibrahim Erdemir
Geri