Scudo Sports

Ankara Eryaman'da Parkur Oluşturma Çabası

Tepki
1
Bisiklet
Geotech
Arkadaşlar merhaba, kendimi tanıtayım ilk olarak.

Ankara'da ikamet etmekteyim ve motosikletimi sattıktan sonra bisiklete daha çok zaman ayırmaya başladım, evimin arka taraflarında tepelerde iniş denemeleri yapıyorum, videolar izleyerek kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz çok çok yeniyim ve tecrübesizlik var haliyle hatta öyle ki yalnızca birkaç iniş gerçekleştirdim onları da kamera ile kaydettim dilerseniz sizinle paylaşabilirim.

Eryaman civarlarında ikamet edenleriniz varsa bahsettiğim yerlerde benimle sürmek ve tecrübelerini aktarmak isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim.

esenlikler dilerim.

Scudo
Nerede dediginiz yer tam olarak?

ben de Eryaman'da oturuyorum ve dağ bisikleti kullanıyorum, tur arkadaşı arıyorum bu arada kendime...

Eryaman derken kaçıncı etap acaba ben şimdiye kadar öyle bi yer görmedim hiç bu arada @engineer_biker1010 yaş kaç ayrıca batı ankara grubumuz var facebooktan bulup salı buluşmalarına katılabilirsiniz paAr günü polatlıya tur var 100 km relik bunlara katılabilirsiniz

@Alperenyuruk
Ben 28 yaşındayım, şu an çalışmadığım için hafta içi de evdeyim. kaşmirin devamında bir kaç gündür geziyorum çok uzun olmamakla birlikte stabilize yol parkuru var oralarda ancak açıkçası yalnız sınırları çok zorlayamadım

Abi valla batı ankara mükemmel senin yaşıtın olarak biçok insan var 60 65 yaşında dedelerimiz bile var 7-70 hitab ediyor berber gezelim diyecem 17 yaşındayım pek uygun olmaz ayrıca hibrit kullanıyorum pek ayak uyduramaybiliriz

@Alperenyuruk
anlıyorum Alperen, o gruba mesaj atalım bakalım...teşekkür ediyorum ilgin için..

Geri