Scudo Sports

Ankara-Çubuk (Karagöl) Turu (2 Gün 1 Gece)

hacam süper bi tur olmuş . ormanda gece soğuk olmadımı bide kurdu var kuşu var tebrik ediyorum:)

• Beğen
Tepkiler: Fikret Öztürk
Scudo
@mehmet özata

Donanımınız (Çadır,uyku tulumu,mat vb.) ne kadar iyi olursa o kadar çok rahat edersiniz. Zaten gece yağmur yağdığı için pek fazla soğuk olmadı. Yanımda tedbir amaçlı biber gazı ve yeni aldığım "Dazer" marka köpek kovucu cihaz vardı ancak bunları kullanmak şimdiye kadar hiç nasip olmadı.

Fikret Bey ayaklarına sağlık, emeğiniz ve güzel resimleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler.

• Beğen
Çok güzel kareler. Paylaşım için teşekkürler. Ayağınıza sağlık. Ekipman bisiklet toplam ağırlığınız tahmini kaç kg idi acaba ?

@sfkvural

Bisiklet aksesuarlarıyla 17 kg + heybeler 18 kg +ben (90kg) Toplam:125 kg.

Geziniz çok güzelde böyle gezilerde hep bir köpek kovalama heyecanı eklenirdi sizde yokmu :D

İnanılmaz bir tur olmuş, gerçekten çok güzel. Ankaranında güzelliklerini görmüş olduk. İnşallah bu turu bende yapmak istiyorum bu yaz

@ilker KISA

Köpek kovalamacaları ben pek heyecanlı bulmadığım için paylaşmaya gerek duymuyorum. Fakat bir gün ayı kovalama heyecanı yaşarsam işte onu paylaşabilirim.

Muhteşem bir gezi olmuş, gerçek bir terapi. Fotoğraflar ve video da çok güzel. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Harika bir tur olmuş.Resimler çok güzel gerçekten gitmiş gibi oldum ayaklarınıza sağlık...Bol pedallamalar...

• Beğen
Geri