Scudo Sports

Android Km Saati [Endomondo Pro]

Yücel Demirkılıç

Forum Bağımlısı
Tepki
263
İsim
Yücel Demirkılıç
Bisiklet
Specialized
Merhaba arkadaslar ;
Android telefonu km saati olarak kullanmak isteyenler icin anlatıyorum..
Uzun zamandır telefonumda yüklü olan Endomondo Pro programını bugun deneme sansım oldu , Program gercekten hosuma gitti ölcümleri dogru .
Ortalama Hız
Maximum Hız
Yaktıgın Kalori
Anlık Hız
Bilgisayardan yaptıgın güzergah'ı inceleyebiliyorsun..
Sonuc Olarak Cok Güzel Bir Program , Tavsiyede Ederim.

Program Google Play'de Mevcut Fakat Orda Pro Sürümü Ücretli Oldugundan Buradan Endomondo Pro İndirebilir:
(link)

İyi forumlar..

Scudo
anlık hız görülüyorsa mükemmel derim :)

Selam bu pro yu indirip tüm özellikleri kullanabiliyor muyuz ki

Google playdekı pro sürümünün aynısıdır . Kısıtlaması yoktur.

(link)

Yazdan kalma ilk bisiklet sürdüğüm günlerden . Neleri nasıl gösterdiğini merak edenlere :)

endomondoyu ben de kullanıyordum. bir yol bilgisayarından çok daha fazla bilgi gösteriyor :)

Bende kullanıyorum uzun süredir. Bastım parayı aldım direk ücretli sürümü. Sürüşlerinizi eğlenceli hale getiriyo. Çok memnunum. Ama telefonla oynarken dikkat edin. Dikkatsizlik kazalara sebep olabilir :). Birkaç takla tecrübesiyle alışılıyo :) . Son turumun gidiş rotası linkte.
(link)

Konu günceldir , soruları cevaplayabilirim elimden geldiğince :)

Bu program internet istiyor mu?Birde nasıl ölçüm yapıyor nereye koyuyorsunuz telefonu?

@Anıl Çobanoğlu
Evet doğru sonuc icin internet istiyor telefonu ister cebinizde tasıyın eğer anlık hızı vs merak edıyorsanız telefon tutucular var gidon ıcın onlardan alabilirsiniz . Her türlü bilgiyi kaydedıyor ve bilgisayardan rotanı ve her türlü bilgiyi görebiliyorsunuz..

@Muzaffer K.

Bencede :) Ama km saatlerinin avantajları sürekli bisiklete bağlı olduğu icin tak çıkar uğrastırmıyor

Ben tavsiye etmiyorum endomondo hatalı sonuçlar veriyor 2 senedir bu tip programlar kullanıyorum en iyisi sports tracker kısaca kendi internet sitesinde ve uygulamada (endomondo) başka ürünlerin reklamını veren programdan ne beklenir ki ben bunu nokia'nın ilk gps'li telefon (5800) da bile denedim onda daha berbat sonuçlar aldı. buradan inceleyin size en uygun hangisi gelirse onu tercih edin: Endomondo, MapMyFitness, Sports-Tracker ve Strava İncelemesi - BisikletForum

Ben denedim gerçekten memnun kaldım.
Gps acmadan kullanırsan sorun yaratabiliyor fakat gps acık olunce kesınlıkle dogru sonuc veriyor.

gps açmadan kullanma şansın yok internet paketi kullanmıyorum ve hatımı internet erişimine kapattım

Geri