Scudo Sports

Anadoluhisarı Riva kondisyon turları

Scudo
@bahtiyar közen

Bahtiyar bu pazar ne yapacagız ?

Tamamdır 09.00

Kafe nero ordayım havaya bakıyorum

Bahtiyar rıva ıçın hekimbası çıkış olur,bu pazar göçbeyli için çıkış 09.00 bostancı nero kafe olur

Etap,kartal sanayı caddeden yukarı aydos egımlerı,vıaport,göçbeyli devamla bıçkıdere dönuş göçbeyli,vıaport pendık kartaldan sahil

Bahtiyar bılıyorsun anadolu yakası yol bısıkletçileri asla gelmezler nereye bıçkıdereye, alayı sahıl bısıkletçısı pelotonıstanbul harıç ,onlar amatörler için aynen tuzla duz yol yaparlar,şimdi cıkıyorum takıpteyım

Kudret abi benim plakayı yakaladı 61 hey Maasallah seninle daha çok tur yapacağız

(link)

30 eylül yağmur malesef bahtiyar,kalan son 3 pazara bakarız ve 28 ekimde kartepeye giderek o kartepe ile hesaplaşıp madalyaları kapıp geliriz,bahattin sürek ve sadık yalamana enis beye,kartepe yarış lingini attım orta kanaldan cevap gelmedi,sadece fatih altan gelemeyecegini söyledi mustafa dostum ise şikayetçi masraflardan,esasında mustafa dostum gelse idi bana aynen takardi,neden çünki tekirdağ sarkoy gibi bir etapta 5 inci oldu,,,,sende orda idin bahtiyar ve erkan keza furkan ,bu etapta benim pilim 53'üncü km 'de son buldu mutlu erçevik hoca bi dahada orada yarış yapmadı 313 kişi geldi 285 kişi bitirdi 200 kişi elinde çıktı durmadan giden çok azdı,80 ,85 kişi bilemedin belkide daha az.35 km rüzgara karşı millet o gün dağılmış idi,bahtiyar bizim en az 5 yıllık mazimiz var ,neler gördük neler yaşadık ,dahada yaşarız

Hava durumuna göre Göçbeyli Tamam sen ben erkan furkan

@bahtiyar közen

Bahtiyar bu gün rulmanlar değişti 3 yılda ön rulmanlar çöp olmuş ,çin malı takdım iki adeti 10 lira ammada ucuz
bu çinliler varya acaip :islik::D

Hafta sonu hava nasıl olacak acaba kudert abi

@bahtiyar közen

Bakayım bir dakika

(link)

Fena bütün gün yağmur :mad::mad::(

40 km rüzgar aneyyyy

Bahtiyar 7 ekim pazara bakacağız

Ct yağmur yok,ama yarın var Ct gene yerler ıslak olur

Valla ayın 7 'sindede yağmur var bu ne iş

(link)

14 ekim 37 km rüzgar yağmur yok,

(link)

Idman ıçin ideal tarih 21 ekim,yağmur yok 6 km rüzgar

(link)

Yağmur
ben yarın yürüyüş yaparım bahtiyar bu gün zati,kadıköy yaptım,bu arada ötmeye devam ediyor bisiklet ,
arka rulmanlar bitmiş olabilir,25 liralık rulmanlar bu kadar,
tanesi 8 liraya gelmişti,

Bugün 50 km yaptım ortalama hız 30

Kudret abi mesajını göremedim

bilgisayardan girdim senin mesajlar görünmüyor

Bü pazar hava iyi olursa göçbeyli

Rampa çalışalım

Bu pazar Riva antreman.10:30 hekimbaşında buluşuyoruz

Geri