Benzer bir şekilde kadıköy/altıyol'u çıkarken tramvay raylarına ön tekeri kaptırmışlığım vardır. Son anda spd pedaldan ayağımı çıkartıp durmuş ve düşmemiştim. Bu tarz yolları mümkünse hiç kullanmamak lazım.
aynı şekilde düştüm tramway yolunda. neyse ki pazar günüydü trafik azdı. sol tiagra kollar zarar görmüştü ve mayonun sol tarafları. su mataralarını 20 metre uzaktan topladım.
Aynı yerde benim de vukuatım var Sağdaki inşaat yüzünden iyice daralan kaldırımdan yola aniden inen bir yaya sebebiyle raya soktum tekeri. 2 inç olmasına güvenip çok çapraz yapmamıştım. Bir iki çizikle atlatmıştım neyseki.
İşin ilginci yerden kalkarken geçen 15-20 saniyede yanımdan geçen bir sürü insandan bir tanesi bile durup "iyi misin?" diye sormadı. Öyle bir beklentim yok ama tespit işte.
bu raylar çok bela.
benimde tophanede başıma geldi ama ama yavaştım.
nasıl olduysa olduysa durabildim ve ayağımı yere koydum.
bida ne zaman raya giricek olsam kamikaze gibi dik dalarak giriyorum.
Mahmutum Uzunum, o tip utanma rezil olma karizma takıntıları çoktaaan gerilerde kaldı. genç olsak belki.
Ama yaşadığım coğrafyada bizdekinin tersi bir durum söz konusu. Mesela ben metalci olaraktan saçım uzun geldim buralara, bir kişi bile beğenmedi, kes hemen, erkeğe yakışmıyor dediler. Makbulü, 3 numara, yeminle. Komünist öğretiden gelen bu insanlarda güzellik çirkinlik estetik ikinci plandadır, belki de daha alt sıralarda. Bu nedenle ben de düşünce rezil olma hissi uyanmadı. Arabalar durdu, şoförler inip yardım etti.
Bir de, çok ilginçtir, kaza anlarında adrenalinim hiç yükselmez, araba kazalarında da öyle. Nabız saatim olsa inan ki sinyal vermez, o denli. Ama bu normal değil, ben de bilmiyorum sebebini.
mtb'nin o olayı güzeldi halil abi , ben dandun giriyordum her yere.
şimdi 32 lastik her yere sıkışma potansiyelinde
şahsım adıma gittim yolları ezberlemeye çalışıyorum nerde ne var şeklinde,bilmedim yerdede yavaş gidiyorum nolur nolmaz,
malum bura süper bi memleket olduğundan karşınıza aniden bir meteor çukuru çıkabiliyor.