Scudo Sports

Alligator rotorlar

Scudo
benimkilerde yolda, bakalım ;)

Rotor seti tam da benim favorim.. Daha iyisi olamazdi...

waw güzelmiş peki bişi soracağım bu rotorlara taş fln çarptığında anında yamulmuyo mu?? (ağırlığı azalmak için onu anladım) fazla narin gözüküolar (sen aldıysan iyiydir:):):)) aydınlatırsan sevinirim:)

@erim yıldırır

Bu rotorlarrın yamulma vs olan dirençleri normal rotorlardan farksızdır... Hatta 140mm olanı çok az esnediği için yamulmaya karşı daha fazla dirençlidir diyebilirim...

Kendi adıma kullandığım sarı olanları daha önce aynı frende kullandığım avid ve magura rotorlara göre daha sağlamdı ve yamulmadan yada çarpılmadan (yüksek fren sıcaklığı sebebi ile) çok uzun süre kullandım...

Arka tarafa 140 lık rotor önerirmisiniz. Performansı çok değişirmi??

• Beğen
Tepkiler: sadana
http://img193.imageshack.us/img193/5210/sany2547.jpg
Q:160 lık.Alligator Rotorlar.

Hasan bu konuya iyi değinmişsin.Hafif ama ben o kadar kullandım hiçbir anlamda şikatci olamama neden olacak bir sorunla karşılaşmadım.Süper ötesi.Ve dhava aralıkalrı falza olduğundan balataları yediklerini söyküyorlar.
o konuda da rahat olabilirsiniz.olsa da o performansa ve kaliteye feda olsun.

Sizede hayırlı olsun.Kazasız sürüşler.
http://img237.imageshack.us/img237/4100/1006452medium.jpg[/
ama burda niye renk sarı..Yansıma var sanırım.:) Yada gözler iyice gitti.:)

titanyum-nitrat kaplı modeli sarı oluyor. bende bakalım deneyeceğim kiloda olunca bu tip parçalarda pek hafifletme yanlısı değilim ama H.Çağrı abi birşey olmaz dedi. Sonra performansı hakkında bilgi veririm özellikle 90+ kilolu arkadaşlar için.

• Beğen
Tepkiler: sadana ve E.GURCAN
@Hasan Çağri

hasan bey bendede bu rotordan var 80gr lik olanı sarımtırak dayanıklılıgı dahamı cok oluyo bunların

185mm avid g2 ağırlığında :) takım

140 sıkıntı yaratmaz....olimpiyatta ön 160 arka 140 kullanan sporcular vardı!

2009 Model, Titanyum alaşımlı 160 mm CL RT78 Alligator. Rotor

(link)
(link)

Ağırlık: 89 gr 1 Adet. // 179 gr 2 adet.

Alligator circus 2009 model, 160 mm Alligator.

(link)

Ağırlık: 79 gr

Alligator Starlite 2009 model, 160 mm Alligator.

(link)

Ağırlık: 92 gr
Geçenlerde Bora'nin sattığı ürün tartımında 88 gr olarak görmüştüm.

(link)

160 mm lik ön-arka fren adaptörleri.Vidaları dahildir.
Ağırlık : 62 gr

avid 160 mm is-post adaptörü 2 tane yan vida dahil 39gr. ve diğer dikey tutan ayar yapmaya yarayan vidalar ise 22 gr

• Beğen
Tepkiler: sadana
Geri