Scudo Sports

Allah korudu. Sahil yolu ve yayalar, cocuklar ve kediler

Alper Uğur

Aktif Üye
Tepki
87
İsim
Alper Uğur.
Bisiklet
Fuji
Bugun sahil yolunda varmak uzere oldugum Kartal merkeze dogru son mesafeyi hizli bir sekilde asmaya calisirken gorus alanima aniden scooter'i ile giren kucuk bir kizi gorup direksiyon kirdim ve frenlere asildim. Allah'tan sadace ayak bilegim scooter'a carpti. Ondan sonra aniden durup geri baktim. Allah'tan kiza birsey olmamisti. Ben ayak bilegim uzerinde hafif yaralandim. Bir yakiniyla atistik. Ama bu korku yetti. Bisiklet yoluna bi daha cikacagimi sanmiyorum.

Yasadigim korku ve aldigim dersin boyutunu anlatamam. Trafikte araclardan sakinirken kendimi boyle bir kaza icerisinde bulmam yayalar arasinda iken ayni hatta daha buyuk sorumluluk ve dikkatle surmem gerektigini bana hatirlatti.:(

Cok uzgunum.

Scudo

Bisiklet yolunda trafikte olduğumdan çok daha fazla korkarım. Yaya ve özellikle çocuğa çarpmak, yaralamak istemem.
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.

Gecmis olsun yayalar da arabalardan daha bir ozguvenli yolda ilginctir , tekrardan gecmis olsun

Geçmiş olsun, hepimizin dikkat etmesi gereken bir konu. Bazen kendimizi kaptırıp çok hızlanıyoruz orası bisiklet yoluda olsa aniden çıkanlara dikkat etmek lazım.

bisiklet yollarını zaten bisikletliler değil, ebeveyninin elinden tutmadığı çocuklar, köpeğini gezdiren insanlar, yolun tamamını kaplayan yol istediğinde laf söyleyen yayalar kullanıyor.

@Elif Gökalp

Özellikle Göztepe sahili... Kim bilir kaç kere o banklardan fırlayan çocuklara çarpmaktan son anda kurtuldum

Geri