Burak Özen
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 583
- Bisiklet
- Corratec
mrb arkadaşlar.ben yeni üyeyim.basketboldan dan sonra 1 numara hobim bisiklettir.önceden bisan eldorado marka bi bisikletim wardı.ama bi gün yolda bisikleti zıplatııyım derken o da ne yukarı yükselmem gerekirken aşağı göçüyorum ve bi baktım ki kadro ortadan ikiye ayrılmış.sonra dedim bu böyle olmaz bizim kazandairesinden terkedilmiş bi kadro buldum bu da eski , çelik, biraz paslı ve rengi bozuk
korkuyorum bu da gitcek diye.her neyse bu arada ben öğrenciyim ve şu bi kaç aydır haftalıklarımın %100 ünü bisiklete veriyorum tüm parçaları yeniledim.gerçi okuduğum kadarıyla sizlerin bisikletleri kadar etmez tabi ama işte öğrenciyiz
elimizden geldğince herşeyi shimano almaya dikkat ettim
viresler felan tetikli ( o kadar da çapulcu bisikleti sanmayın lütfen
) neyse yani yenilemediğim tek parça kadro.şu an beğendiğim no name gümüş düz gümüş renkli bi aliminyum kadro için para biriktiriyorum.hem disk frene uyumluymuş ilerde alabilirim disk fren diye hem de daha hafif kıvraklık ve ön kaldırma konularında beni rahatlatıcağını düşünüyorum. ama işte pek bi bilgim yok bu konularda.sizler daha deneyimlisiniz.alıcağım kadro en azından göze şu an ki kadromdan daha olumlu hitap eder.bunda şüphe yok.öğrenmek istedğim işte aliminyum kadroyla yapabilceklerim
avantaj ve dezavantajları.(dedim ya bu konularda pek bilgim yok böyle size aptalca gelen sorular sorabilirm.hemen ezmeyin
)