Scudo Sports

aliexpress ten km saati tavsiye

Hamit E.

Forum Bağımlısı
Tepki
349
Bisiklet
Mosso
yakın zamanda aliexpressten alışverişim olacak. km saatide almak istiyorum. 7-8 dolarlık saatler işimi görürmü başlangıç seviyesi için. yerli satıcılarda en ucuzu neredeyse fonksiyonsuz 25 tl.

(link)
şu model ekranı geniş olmasından dolayı daha hoşuma gitti ancak varsa tavsiye bu fiyat aralığında alabilirim.

Scudo
(link)

bende bu var aldığıma pişmanım. iki gösterir 10 göstermez.

düşük özellikli kaliteli bir ürün almanı öneririm.

(link)
ben şunu kullanıyorum memnunum bisikleti bi kaç sefer yıkadım suda kaçırmadı
forumda arkadaşlar ebaydan kadanslı olan bi saati almışlardı yine bu fiyatlarda arama yapıpı onuda bulup karşılaştır istersen

Bende bunu aldım ama henüz kullanmadım. Kablolu neyse ama wirelles için kaliteli bir ürün tercih etmekte fayda var. Aslında hepsi için geçerli ama fiyatları uygun görünce dayanamıyoruz galiba...

Ben 6 $'a almıştım. Şimdi 10 $'a satıyorlar.

(link)

bende ucuz diye dayanamadım ışık vb falanda alacağım. arada buda çıksın istedim. kaskta alacaktım ancak forumdaki "marka olsun güvenilir olsun" yazılarından sonra vazgeçtim.

İlk kullandığım Çin malı SunDing 548c adlı bir sayaçtı. 25 Lira'ya almıştım. En ufak bir manyetik alanda sapıtır anlık 99 KM/s hız göstermeye başlardı. Bu da hem odometreyi, hem ortalama hızımı etkilerdi.

50 Liraya ikinci el Sigma 1609 kablolu sayaç aldım. 2-3 aydır kullanıyorum. En ufak şaşma görmedim.

@Hamit E.

Bende senin gibiyim ucuz diye saldırdım 300 tl lik bir alış veriş listesi çıkardım hatta excel e döktüm(ön far, arka far,eldiven,matara,çanta.... ,) ama hız göstergesi seçemedim yada karar veremedim bende burdanmı ordan mı alsam diye ,
kaskı bende forumdan okumamla sağlam olsun diye burdan yani eminönünden aldım italyan-Selev 90 tl
Valla bizi birileri düzgünce yönlendirsede şu hız göstergesi konusunda gönül rahatlığıyla bi şey alsakda diğer siparişlerimide verebilsem.

ben km saati olmadan izumi jelli eldiven (çakmadır büyük ihtimal ancak ürün yorumları olumluydu), 5 lensli gözlük ve lazerli arka ışık aldım kaskla km saatini halledemedik.
herkes ilk önce kask alır ben tersten girdim olaya :D

öyle denk gelmiş sağlık olsun önemli olan başlamak. Ben bisikleti yeni aldım , bu olaya yeni başladım yani.
Çok eksik var ; hiç bişey yok işte, Şimdiden sadece polar sweet ve Kask bide jelli sele kılıfı aldım. 200 tl verdim sonuç daha yolun başındayım çok eksik var çok

benim bisiklette aceleci davranmam sonucu bayan kadro oldu. terslik orada başladı sanırım

• Beğen
Tepkiler: N.ÖZKAN
izumi eldiven mavi beyaz olansa piyasada satılanlardan daha kaliteli

Bisikletinin resmi varmı?
benimde boydan dolayı banada L kadro satmaya çalıştı bisikletçiler ama bende ondan kaçtım ama mecburen 1 büyük kadro aldım bisikleti bende de var terslik
Gerçi şöyle de bi durum var, bayanlarda erkek kadro alıyor, benim gibi kısalarada bayan kadro veriyorlar, çokda sorun olmaz, sen üstünde rahatsan önemli olan o

şimdi baktım da cüneyt in yazıdan dolayı benim beğendim eldivende izumi ymiş demek siyah olanını alacam.
Yoksa bide eldiven seçimine geri dönmeyelim

@Cuneyt Erkman
ben mavi rengini tercih ettim. (mavi siyah) ancak gri siyah ve kırmızı siyah olanlarıda vardı.

@ahmet fatih elbir

foto var. şehir bisikleti foto paylaşım konusunda son sayfa yada bir öncekindedir. ben eğimli kısıma sıkı sıkı sırt çantası bağlıyorum. dez avantajı avantaja çevirdim bir nevi

Manuel olarak mesafe kaydedilebilen km saati tavsiyesi verebilecek olan var mı? Herhangi bir sebeple bazen km saatinin algılamadığı durumlar yaşanıyor ya da uzun zamandır kullandığım bisiklete monte ettiğimde önceki yılların toplam mesafesini kaydetmek istiyorum. Dekatlon'un önceki modellerinde manuel olarak km girilebiliyordu fakat sanırım 3 yıldir piyasaya sürülen modellerde bu özellik mevcut değil. Bir km saatinin manuel olarak km girilebilen bir saat olduğunu anlamanın yolu var mı, ille de üretici ya da bayiye sormak zorunda mıyız?

Geri