H hız Forum Bağımlısı Kayıt 8 Eylül 2006 Mesaj 1.004 Tepki 1.981 Şehir Bostancı, İstanbul 28 Şubat 2008 #1 selam tüm gerçek müzik sevenlere,,, yarın akşam,bostancı gösteri merkezinde,alaturka flamenko konseri var,,, meraklılarına duyrulur,saygılar not:biletler bitix'de Tepkiler: philamelian
selam tüm gerçek müzik sevenlere,,, yarın akşam,bostancı gösteri merkezinde,alaturka flamenko konseri var,,, meraklılarına duyrulur,saygılar not:biletler bitix'de
P philamelian Üye Kayıt 28 Ocak 2008 Mesaj 61 Tepki 101 Şehir Londra 29 Şubat 2008 #2 Gerçekten çok merak ettiğim bir konser. Enteresan bir iş çıkmış olacağını düşünüyorum. Umarım son günlerin pop alaturka akımlarına uymamıştır çalışma. Tepkiler: hız
Gerçekten çok merak ettiğim bir konser. Enteresan bir iş çıkmış olacağını düşünüyorum. Umarım son günlerin pop alaturka akımlarına uymamıştır çalışma.
H hız Forum Bağımlısı Kayıt 8 Eylül 2006 Mesaj 1.004 Tepki 1.981 Şehir Bostancı, İstanbul 1 Mart 2008 #3 @philamelian bu çalışma çok farklı bi çalışma,TR'de ilk defa yapılıyor.. dün akşamki konser,tam anlamıiyle,süper geçti.. konserden çekimler yaptım,yakında youtube koyacağım, eminimki beyeneceksiniz
@philamelian bu çalışma çok farklı bi çalışma,TR'de ilk defa yapılıyor.. dün akşamki konser,tam anlamıiyle,süper geçti.. konserden çekimler yaptım,yakında youtube koyacağım, eminimki beyeneceksiniz