Scudo Sports

alanya yarışları

Mustafa Volkan Koca

Forum Bağımlısı
Tepki
472
İyi forumlar öncelikle benim alanyadaki yarışlar hakkında birkaç sorum olacak alanyadaki yarışlara katılmak için hangi belgeler gerekli ferdi sporcu lisansım mevcut ve kayıt yaptırmak için nereye başvurmamız gerekli kalacak yer konusundada bilgim sahibi olmak istiyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum

Scudo
lisansınızı alıp gelmeniz yeterli, kayıtlar yarış öncesinde beldiye binası vs. gibi bir yerlerde yapılıyor. kalacak yeri ise siz ayarlıyorsunuz.

@Mustafa Volkan Koca

bu arada eger elite yarışacak sporcu iseniz il gençliken lisans aldıkdan sonra federasyonun sitesine girip uci lisansı başvurusu yapman gerekiyor.

(link)

ben hangi katagoriye giriyorum yaşım 20 büyük erkek yoksa genç erkek katogorisinde mi yarışacağım

ferdi lisansa sahibim bisiklet federasyonuna başvuruda uci için herhangi bir ücret ödemek gerekiyor mu nasıl elimize ulaşıyor

elit erkek - büyük erkek kategorisi olacak siz başvurunuzu tam yapın katılacağınız ilk yarışta teslim alabilirdiniz. her hangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. son olarak yarışa başvuruda mı alacağız acaba?

Geri