Scudo Sports

Alanya MTB Cup Class 1-XCO

cesar çakas

Forum Demirbaşı
Tepki
172
Federasyonumuzun 2012 yılı faaliyet programında yer alan “Alanya Mtb Cup” yarışı 01 Ocak 2012 tarihinde Alanya/ANTALYA’da yapılacaktır.

Yarışmanın sporcu kayıtları 31 Aralık 2011 tarihinde saat:14.00-16.00’de Alanya Belediyesi Kültür Merkezi salonunda yapılacaktır.

01 Ocak 2012 tarihinde;

11.00’da Elit Erkek, U23 Erkek, Elit Bayan Startı,

13.00’de Kapanış ve Ödül Töreni, yapılacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Ekentok
Scudo
:eek: yok artık yaa..bu büyük bir saçmalık,federasyon iyice çıldırmış!

Umarım türk sporcuları bu ücreti ödemeye dahil değildir.

talimat türkçe ücret cümlesi "Participation fee will be 100 euro for per participant." ingilizce... bence yabancı sporcular için geçerlidir...

yurt dışındaki yarışlarda böyle bir ayrım yapılmıyorsa, bence ayıp etmiş olur federasyon :S yabancı sporcular yolunucak kaz mı :S

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
Bence rezil olucak taraf federasyon ama artık bilemem bunu kaldırabılırlermı yada göz yumarlarmı,

Düşünebiliyormusunuz türklerde 2 3 sporcu dışında olucak bu Alanya yarışı,yabancılar tarafından artık nasıl algılanılırız bilemem,ben inanıyorum ÜCRET yabancı sporculara tabidir.Çünkü şöylede düşünüyorum Alanya en çok yabancılara ev sahipliği yapıyor daha doğrusu yabancıların ANTALYA/Alanya civarlarındaki C-2 C-1 yarışlarına odaklanmaları,

Bilmem ama kesin bir bilgi almadan karalamalı yazılar yazmamakta dikkatli olmalıyız bunuda belirtmeleri lazımdı kendilerinin.

İnanıyorum türk sporcular için çabalanmış bir önlem ücret olarak yabancı akımına uğramamak için..:rolleyes:

Türk sporculardan tek kuruş almayacaklar kayıt için. Meraklanmayın..

• Beğen
Tepkiler: F.Ertuğrul Aydın
@cesar çakas

İnanıyorum türk sporcular için çabalanmış bir önlem ücret olarak yabancı akımına uğramamak için..

tam düşündüğüm gibi açıklama yaptı federasyon ücretler yabancı sporcular için. 2012 londra olimpiyatlarına puan kazanmak için yabancıların bu yarışta epey yoğun olucaklarından dolayı ücret alınıyor (yabancılar) :in:

Geri