Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.914
- Bisiklet
- Cervélo
Selamlar. Bu sabah işe gitmek için evden çıkıp, evin bodrumuna indiğimde bisikletimin olmadığını farkettim... Etrafa (arka bahçeye vs.) bakınmama rağmen ve birkaç komşuya sormama rağmen bir izine rastlayamadım. Binamızın altında bir dükkan olduğu için kameraları var. Belki çıkaranı görebiliriz. Olay cumartesi günü oldu. Burada cumartesi ve pazar ortalık çok sakin. Oturduğumuz yer Düsseldorf'a bağlı. Buralarda hem göçmen nüfusu fazla hem de hırsızlık da yaygın. (Özellikle Duisburg tam bir Bayrampaşaymış)
Bakalım sonuç alabilecek miyiz. Bisiklet bir şehir bisikletiydi, 10 ay kadar önce 80 euroya 2. el almıştım. Her işimizi görüyordu bu yüzden oldukça üzgünüm. Manevi değeri de var desem yalan olmaz çünkü buraya geldikten sonra satın aldığım neredeyse ilk şey o bisikletti
Bakalım... Gelişmelerden sizi de haberdar edeceğim. Bisikletin fotosunu bulursam yüklerim
Bakalım sonuç alabilecek miyiz. Bisiklet bir şehir bisikletiydi, 10 ay kadar önce 80 euroya 2. el almıştım. Her işimizi görüyordu bu yüzden oldukça üzgünüm. Manevi değeri de var desem yalan olmaz çünkü buraya geldikten sonra satın aldığım neredeyse ilk şey o bisikletti
Bakalım... Gelişmelerden sizi de haberdar edeceğim. Bisikletin fotosunu bulursam yüklerim