Scudo Sports

AKSESUARLAR ARANIYOR (Çamurluk KM saati Ön Arka Far Pedal Barend Kilit Pompa Suluk

Tepki
5
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Cyclocross
Arkadaşlar aksesuarların sıfırı biraz pahalı geldiği için ve yurtdışı alışveriş tecrübem hiç olmadığı için temiz kullanılmış belli başlı aksesuarlar arıyorum ama bunlar haricindeki ürünler tercihim değildir Özelden mesaj atarsınız ürününüze bakarım lütfen sadece bu modeller elinde olanlar mesaj atsın Bulabileceğimi pek sanmıyorum km saati hariç diğerlerini ama yinede bu ürünlerin sıfırını tercıhetmeden önce şansımı denemek istedim:)
Çamurluk Polısport Xfıghter Ön Arka Sadece bu model
Stop lambası Sigma cuberdier veya laserli arka stop olabilir
Km saati sigma bc 8.12 veya 12.12 Count 8 de olabilir Siyah veya gri renkte
Barend TranzX JD marka sadece bu tercihim
Pedal Shimano M324
Zixtro marka sele altı veya kadro üstü çanta zixtro birdie veya sele altı
BU 300 lümen gücündeki el fenerlerinden eğer elinizde varsa Örnek olarak Heider cree q5
Eğer toplu olarak bulabilirsem bu ürünleride alabilirim
Suluk kafesi plastik ve siyah renkte
Pompa sedona giyo mini ve koyu renkte siyah gri renkte olabilir bisiklete montaj edılecegı için uygun renk olması
Kilit zefal veya treclock marka minımun 1000mm uzunluk kilit çapı 8 mm tercih 1855 12mm dir rengi koyu gri veya siyah renkte
Son 3 ürün tek olarak tercihim değildir zaten pıyasa fiyatı 15 20 tl olan ürünlerdir toplu olarak alınırsa mantıklı olabilir

Scudo
Pedal olarak m 424 te olur shımano marka

Güncel arkdaşlar suluk tutucu zixtro çanta ve stop lamba alınmıştır diğerleri güncel Bu arada shımano pedal 424 te tercih edilebilir shımano 424 324 veya başka çift taraflı pedaller

Arkadaşlar ürünler temin edilmiştir sadece pedal aranmaktadır shımano m 324 veya 424 normal ayakkabı ilede kullanılabilen pedal

Bu konu kapatılabilir sadece pedalı başlıkta belirtebileceğim yeni bir konuda aramak istiyorum diğerleri zaten temin edilmiştir

Geri