D darkRider Üye Kayıt 20 Nisan 2007 Mesaj 31 Tepki 7 Şehir eskişehir 11 Haziran 2007 #1 merhaba, internetten aldığım bisikletim yeni geldi (sedona 711), jant tellerine akord ayarı yaptırmak gerekirmi yoksa ayarı mı gelmiştir? sonra binerken yamulmasın? birde montajını nasıl yapablirim kendim? yardımcı olanlara teşekkürler
merhaba, internetten aldığım bisikletim yeni geldi (sedona 711), jant tellerine akord ayarı yaptırmak gerekirmi yoksa ayarı mı gelmiştir? sonra binerken yamulmasın? birde montajını nasıl yapablirim kendim? yardımcı olanlara teşekkürler
tekteker Forum Demirbaşı Kayıt 8 Mayıs 2007 Mesaj 509 Tepki 118 Yaş 39 Şehir İstanbul İsim Volkan 11 Haziran 2007 #2 akortlu gelmiştir korkma-- (gelmemişse problemdir zaten şikayetçi ol ) jant düz teller gerginse problem yoktur. ama belli bi kullanım süresinden sonra tekrar akort gerekebilir. tekerleri takarken maşaya ortalı olmasına dikkat et.
akortlu gelmiştir korkma-- (gelmemişse problemdir zaten şikayetçi ol ) jant düz teller gerginse problem yoktur. ama belli bi kullanım süresinden sonra tekrar akort gerekebilir. tekerleri takarken maşaya ortalı olmasına dikkat et.