Alperen KIR
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 77
- Bisiklet
- Scott
Yuvarlak tel ise daha kısa 2 tel takabilirsiniz.benim de arka jantta akord sorunum var. bisikletçiye götürdüm adam iyi bir sehpada akord yaptı. jantı ikinci el almıştım. bisikletçi arka jantın darbe aldığını, muhtemelen kazalı olduğunu söyledi. telleri eşit sıkınca teker yalpalıyor. tekeri dümdüz yapınca da 2 tel çok az sıkılmış oluyor. şuan teker dümdüz, 2 tel de gevşek kullanıyorum. bisikletçi sorun olmayacağını söyledi ama bu şekilde kullanmaya da gönlüm pek razı değil. sizce de bir sorun olur mu bu? ya da bu jantı düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Abin halletti de hayin ve zalım korana kargoda darbesini vurdu acımasizcakendisi bursalı esat ustadır. sorunlu arka jantımı tamir etti.
221177 dosyayı görüntüle
forumdan değerli bir abim yardımcı oldu. jantları ona gönderdim ve esat ustaya yaptırdı. bugün gönderecek inşallah. kendisi inceleyip test de etti benim için. sorun yok dedi. gelmesini dört gözle bekliyorum. yardımcı olan abim isim verme dedi ama ben ip ucu vereyim yine de. hehe
221178 dosyayı görüntüle
hocam üstüme vazife mi bilmiyorum ben hiç gitmedim ancak neredeyse herkes Dadaş Bisikleti öneriyor. Yeri Fatihte. Karagümrük Stadı yakınındaİstanbulda sağ sol ve yukarı aşağı akort ayarını kumpas ile layıkıyla yapan bir bisikletçi arıyorum avrupa yakası olursa dahada iyi olur