Scudo Sports

AKÇAY-ASSOS 4 MAYIS 2010 120 Km

kizak

Forum Bağımlısı
Tepki
1.887
Bisiklet
Sedona
Sevgili forum dostları:Bu gezimizi sizlerle paylaşmak istiyorum.Anca gezi dönüşü yolda aldığım bir telefon ile çok sevdiğim PEKİNES köpeğime araba çarpmış haberini aldım ve kurtaramadık.O yüzden yorum yapamıcam hepinizden özür diliyorum.Sadece yeni tanıştığım ve ilk gezimizde beraber pedal bastığım arkadaşım Gürsel PANCAROĞLU na teşekkür ederim.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Yine yollara dokunmuş soluğunuz, harika bir gezi olmuş. Çok güzel fotoğraflar çekip paylaşmışsınız.

Diğer yandan nasıl da acı verici bir durum. Aileden birisi bir trafik kazasında kaybediliyor. Acınızı yürekten paylaşıyorum.

Köpeğinizi kaybetmenize üzüldüm.Sürücüler hiç dikkat etmiyorlar sonuçda bir can meselesi bu dikkatli kullansalar bu durumlar olmaz.Fotoğraflar çok güzel paylaşım için teşekkür ederim.Kısmet olursa haziranda ailemle altınolukdaki yazlığımıza geleceğiz.Sizinle tanışmak isterim.Nisanın son haftası eşimle altınolukda idim eve ufak tefek eşya vs getirdik.İstanbulda yol ve mtb bisikletim var çıkıyorum.Altınolukda bıanchi mtb var biraz ağır ama idare ediyorum.Bol pedallar dileği ile semih turlarınızı hep izliyorum.

• Beğen
Tepkiler: kizak
çok güzel manzaralar eşliğinde harika bir gezi olmuş, sanırım gezinin tek kötü tarafı köpeğinize araba çarpmış olması. çok üzüldüğümü ifade etmek isterim.

• Beğen
çok güzel bir gezi, köpeğinize de üzüldüm ama bazı durumlarda elden bir şey gelmiyor.

• Beğen
akçay güzel yedir :) ege sahili nede olsa, fotoğraflarını çok beğendim ama köpeğinizin öldüğüne çok üzüldüm ...

• Beğen
Muammer abi köpeğine çok üzüldüm.
Gezi için söyleyebileceğim tek şey ise: BEN DE EMEKLİ OLMAK İSTİYORUM ARTIK:) HARİKASINIZ.

Ufaklık için çok üzüldüm :( her canlı özeldir ve de değerlidir; bazılarımız bunun farkında bazılarımız değildir siz bunu farkedenler arasındasınız ve çok özelsiniz bu yüzdendir ki değerlisiniz(değerlere sahip olan)! Değerli insan kıymetli insandır!
Bu duygusal anınızda bizlerle gezinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim!

@Recep PEKCAN

Hayvan sevgisi bamabşka bir şey.Yıllarca baktığınız bir hayvan evden birisi gibi evlat gibi oluyor.Ayrılmak çok zor.:in:

@Hakan Eşme

Hakancım o benim yavrumdu evladım gibiydi.Yorumun ve teselli için teşekkür ederim.

@semih59

Semih kardeşim yorumların ve ilgin için çok teşekkür ederim.Neticede hayvanalarımızda can taşıyor.Allahın verdiği canı Allah alır ama dediğin gibi yola çıkan sürücüler canavar oluyorlar.Rabbim evlatlarımızın acısını yaşatmasın.Seninle tanışıp geziler yapmayı bende çok isterim .Burada birkaç aileyle tanıştık elit insanlar.bisikletleri var.İnşallah güzel grup oluşturacaz.Bisiklet nekadar ağır olursa olsun önemli olan o bisiklet aşkını taşıya:in: bilmektir.Saygılar selamlar.

• Beğen
Tepkiler: semih59
@mücahit sönmez

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Allah sevdiğini daha çabuk yanına alır derler.Sağlıklı bol pedallar dilerim.

@cedrick41

Sevgili Hemşerim diyorum.Çünki bende gölcükte 29 yılımı geçirdim.Karamürselde oturdum.Evet hayvan sevgisi bambaşka birşey anlatılamaz yaşanır.Acımı benimle ve ailemle paylaştığınız için teşekkür ederim.Asıl değerli olan insani ve duygularınız ve sizlersiniz.Sağlıklı bol paedallar dilerim.:in: :in: :in:

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@semdekor

Senem kardeşim yorumların için çok teşekkür ederim.Allah herkese emekliliğini ve sağlıklı yaşamayı nasip etsin.:in: :in:

Ayaklarınıza sağlık abi. Çok güzel olmuş turunuz. Paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
Sayın "kizak", öncelikle acınızı paylaştığımı bilmenizi isterim. Güzel bir gezi yapmışsınız Gürsel bey ile. Bu harika manzaraları bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Yolunuz açık olsun. :in:

• Beğen
Sevgili abim köpeğine çok üzüldüm senin canın sağ olsun turunu bizlerle paylaştığın için teşekkürler.

• Beğen
Geri