3-24 temmuz 2019 tarihleri arasında ailece gerçekleştimiz turla ilgili fotograf ve kısa bilgileri eşim instagram hesabında paylaşıyor.
Çocuklarla beraber yaptığımız ilk uzun turumuz oldu. Çocuklar ve bizim açımızdan unutulmaz bir deneyimdi.
(link)
Hocam siz de boş durmayın, buraya yazın bir şeyler Az anlatacak şey çıkmamıştır 20 günde, bahsedin bir kaçından... Tebrikler çocuklarla birlikte bunu başardığınız için ve onlara bu tecrübeyi yaşattığınız için ???
Bu sene bu turu biz de yapacağız. Bölgeyi bildiğimizden rahat olacak diye düşünüyorum. Bizim rota tam tersi yönde olacak ama. Bregenz çıkış, Lindau, Wasserburg, Friedrichshafen, Meersburg, Konstanz, İsviçre tarafından dönüş şeklinde.
Ben açıkçası kampsız ve maksimum iki gecelemeli bir tur düşünüyorum. Kamp hala bana uzak geliyor. Gezip, görüp, otele girip duşumu alıp, yemeğimi yemeli turlar yapıyoruz şimdilik.
size Almanya türkiye turunuzun konusuna schwäbisch yazmistim görmediniz galiba, sorun degil. Siz Stuttgartin neresindensiniz? Beraber turlamak isterdim, bende yagmur, kar, kis farketmiyor.