Scudo Sports

Ahanda bnim bisiklet düldül :)

yunusdogan

Üye
Tepki
9
Bisikleti yeni aLdım bisikletin hiç bir şeyinden anlamıyorum parçaların isimleri felan bu bisikleti sizin yardımlarınızla parça modifiye vb şeyler yapıcam..:rolleyes: bu bisiklete almam gereken şeylerin bi listesini yapıp özel msjdan yollarsanız çok güzel olur..

Bianchi Smart:cool:

SMART Teknik Özellikler
Kadro : Ön: Alüminyum 7005, Arka: Hi-ten Çelik Amortisörlü
Jant : 26x1.75 P26 Alüminyum 36H SL
Vites : Shimano Tourney Tx Series-21 Vites

• Beğen
Tepkiler: fthpl
Scudo
Yorum ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar... Bide ayrıca şöyle bir sorunum var ilk mesajtda belirttiğim gibi parçalardan pek anlamıoyrum isimlerini felan bu bisikletin koltuğu selesi oluo galiba gevşeme yapıyor bu gevşeme 2 saat sürdükten sonra oluyor bnde yanınmda onu özel vidası var onu sıkıştırmak için onu anahtarını taşıyorum.. bu koltuğu gevşemesi normal mi ? daha bisikletin garantisi var ... ne yapmam gerekiyor...

Bence hiç parça değişikliği yapma. Aldığın bisiklet forum kullanıcıları tarafından pek tutulmayan biraz ağır bir bisiklet. Bu bisiklete daha fazla masraf yapma. Kullanabildiğin kadar kullan. Selenin vidasını sıktıktan sonra normal şartlarda gevşememesi gerekir.

Sayın yunusdogan bisikletiniz, ilk bisikletlerimden. Eğer aşırı engebelei bir yolda kullanmayacaksanız, düz yollarda, uzun mesafelerde bir süre sonra size ağır gelecek ve sizi yoracaktır. Bu bisiklet ile kendinizi geliştirin, daha sonra ileride başka bisiklet alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: fthpl
@suzunkopru

aynen öyle düz yolda kullanırken bacaklarım çok yoruluyor. vites düşüyüyorum pedallar boşta dönüyor bir ayar tutturamadım gitti :D

Sayın, Yunusdoğan müşteri temsilcilerimizin şuan hattı meşgul en kısa sürede size yardımcı olcaklardır. Aynen dediğiniz gibi tek tek yazarlar ne alınır hangi marka alınır, listeyide özelden mesaj göndeririz, yoksa kredide açarız.

Bianchi en güzeli bence ve güle güle kullan ağır sağlam makine :):)

Abicim sen ne yaptın ya ? Neden bize danışmadan giidip aldın bunu? Neyse, olan olmuş artık... güle güle kullan...

Bisiklet çok mu kötü ya... Ayrıca bisiklet öle bir baba akşam eve giderken bak mevya aldım der gibi bisikleti getirdi :D Bilsem danışırdım size... Ya zaten kas felan yaparım :D Ayrıca resimlerden görüyorusnuz bisiklet daha 1 aylık gibi bişiy :D satsam kaça gider garantisi felanda var...

Satsan satsan bunu bi çocuğa postalarsın...:)

Yada çok ucuza 100 YTL fln bisikletciler alıyor...

E yok artık 1000 ytl ye yakın bir bisiklet 2. eli 100 ytl ye düşer mi?Biraz fazla abartmışsınız.

@tolgadede

Neye göre 1.000 YTL diyorsunuz, hiç mi araştırmadınız Smartlar 350 YTL falan

@yunusdogan

Ne yazık ki forumumuzda moral bozan insanların sayısı o kadar çok ki. Hele bianchi dediniz mi ne oluyorsa zıplayıveriyorlar hemen. Siz bisikletinize zevkle binin, iyice alışınca başka bir bisiklet alırsınız. O zaman alacağınız bisiklet hafif ve göbekten amortisörsüz olursa önceki bisikletten kazandığınız güçle yeni alacağınız bisiklet ile uçarsınız!

Eğer maddi dureum çok iyi değilse sakın bir daha masrafa girmeyin, zaten kışa da az kaldı, bu sene binin, dağda taşta bisikletiniz çok iyi gider, ve konforludur. Üstelik size kuvvet kazandırır, şimdilik idare edin derim.

• Beğen
Tepkiler: metrekup
@fthpl

en buyuk hata ağır makine sağlam diye bişey yoktur bi bisikletin sağlamlığını kullanılan malzemesi belirler (alu. carbon vb)

@suzunkopru

Tabiki arkadaşların amacı moral bozmak değil. Sadece hitabet tarzları biraz öyle hissediliyor.

Burada verilmek istenen mesajı anlamamak için yazılanları dikkatle okumamak gerekir.

Kesinlikle yanlış anlamayın ama daha önce hiç çok az bir bilginiz varken ve böyle bir bisikletsever bir site varken inanın bisikleti satın almadan önce buraya danışmak gerekiyordu.

Arkadaşımızın asla hevesi kırılmasın bisikletini güzel güzel kullan. Ama hayatta bu sana bi ders olmalı. Bilgi ve tecrübe sahibi insanların sözlerini dinlemeyi öğrenmelisin.

Bu bisikleti kullan, gez, dolaş, eğlen o arada harclıklarınla para biriktir ve bilgi birikimini geliştir.

Kendi bisikletin ile ilgili fren ayarı, vites ayarı ıvır zıvır öğren. Bu bisiklet senın bilgi ve kapasiteni geliştirmene oldukça yardım eder.

Güçlü bir karakter yapısı eleştirilere karşı hiddetle değil, yapılan eleştirileri düşünmeli bundan bir ders çıkarmalı ve bunun neticesinde doğru olan için hareket etmelidir.

saygılar.

Hayırlı olsun bisikletin.
Kötü-iyi fazla kafaya takmamanı öneririm, Yeni bir bisikelt almaya karar verene kadar Bu konuda yazılanları unut derim. Çünkü bisikletin sana verecegi zevk şimdiden azalır.

Ayrıca dikkatimi çekti, sele ayarında problem var sanırım.
Seleye oturup pedala bastıgında bacagın dümdüz olmalı. Eğer pedala bastıgında dizin kırılıyorsa daha fazla yorulursun.

Hoşcakalın.

wallaha bisikletin Hi-Ten Çelik yazan kısmını gorunce bir şok yaşadım. Müdür naptın sen ya Bu Ne bicim agırdır var ya abowww bide çift amortisor wah wah neyse bununla geliştir kendini ilerde satarsın :) Bize danısmadan birşey alma bida :)

arkadaşim bence bisiklete hiç masraf yapma buna 1-2 sene bin paranı biriktir güzel bir bisiklet dizdir..

Geri