Ağırlıktan kasıt binicisi mi?
Giant Expressway, 90+ olan beni 1 yıldan uzun süredir hergün taşıyor ve hergün katlanıp açılıyor.
Kullandığım heybe ile çarşı pazar alışverişimi de taşıyor zaman zaman.
Kamp yükümü de muhtemelen sorunsuz taşıyacaktır.
Tahminim Bike Friday bu konuda önde gelir, katlanır değil de demonte olabilir bisiklet.
Merhaba. Dahon VYBE C7A KATLANIR BİSİKLET in fabrika verilerini sorduğumda bana 105kg dediler ve bazen 120kg ve üzeri kullanıcıların satın aldıklarını söylendi. Şikayet gelmediğini söylemişlerdi.. Araştırınız isterseniz.
trek 29 er sahibiyim zaten yol bisikletimde var 66 kadro gerçi o kırıldı kırılacak artık bide katlanır almak istiyorum herhalde 26 jant uygun olacak gibi diğerleri imkansız gibi geliyor.
Hocam bisiklet kilo verdirmedimi hiç yanlış anlamayında merakımdan soruyorum sürdükçe gittiğini hissediyorum valla sizde yeni bir kullanıcıya benzemiyorsunuz ondan sordum.
Mert kardeşim senin yaşında olsam sorun yok bekar olacağım ve birde zamanım olacak.sporda yapar kendime bakabilirim her şey gençken güzel ama bu yaşlarda kilo öyle kolay verilmiyor ve birde kendi işyerimi bırakıp spor ve bisiklete binmeye hafta içi asla zaman yok ancak pazar günü oda ailemden fırsat kalırsa oluyor.
Teşekkürler daha önce getirtmedim ne, nasıl olur malumatım yok! bir değerlendirme yapmam lazım.yada çok hızlı bir şekilde kilo vereceğim başka yolu yok gibi.
Ben btwin tilt 700 aldım. En fazla 100kg yazıyor. Adı üstünde katlanır bisiklet. Ben bu bisikletin sizin kilonuza katlanacağını düşünüyorum. Tavsiye ederim.