Scudo Sports

AFC Tekerlek Mandalları..

İdris ACA

Forum Bağımlısı
Tepki
1.406
Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zamandır üzerinde çalıştığımız mandal setimiz sonunda görücüye çıkmaya hazır. 24 gr ağırlığında ! ve 5 mm Allen anahtarla sökülüp,takılan mandalların tasarımı dünyada tek! Yekpare tasarım ile mil ve Allen yuvalı kafa birleşik.Karşı sıkma somununda ,sıkma esnasında dönmemesi için özel tırnak yapıldı. Ürün için sağlam mı gibi soruların geleceğinden şüphem yok. Malzemenin kopma testi,kalite sertifikası bulunmaktadır. İlerleyen zamanlarda renk çeşitlerini de burada paylaşırım. İyi seyirler.:)

Scudo
@Önder Tarım
Yaklaşık olarak 1 ay sonra satışa sunulur..
Bu arada lütfen buradan fiyat sormayın arkadaşlar..

@HaliliOzturk
Halil;
Güzel soru. Net zaman belirlemek çok zor,ama eninde sonunda bir şekilde duyulacaklar.;)

Valla Idris, detayli fotograf ve teknik bilgiyi, hatta üretim asamasindan (cok detay vermeyen) bir kac fotografi bana gönderirsen buradaki forumlarda minik bir ön deneme yapabiliriz :)

@İdris ACA

Evet onu bildiğim için ne zaman satışa çıkacak onu sordum.Ürün çok iyi gerçekten.Yine İdris Aca'ya yakışır cinsten olmuş.

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Gerçekten muhteşem olmuş.

Mandallı modelleride çıkıcakmı?

• Beğen
@HaliliOzturk

Dediğin gibi asıl olan bu işte. En iyi malzemeyi üretsen, kaliteli işçilik sende olsa, yada ne bileyim en sorunsuz yazılımı sen yazsan nafile. Ancak sağlam bir girişimcililik ruhu ve sonsuz bir azimle bu dediklerin olabiliyor. İdris hocamızdan da bekliyoruz bunu. AFC neden bir KCNC beya NC17 gibi marka olmasın ki.

Dilim tutuldu..Türkiye'de böyle malzemeleri Türk bir üreticiden bulabilecek olmak çok güzel.Başalarının devamını dilerim.Umarım çok daha iyi ürünler üretip adını dünyaya duyurursun..Bu arada farklı renkleri heyecanla bekliyoruz.

İdris'im Allah senden razı olsun.Bizleri yaptığın bu ürünlerle gururlandırdığın için.Yine helal olsun diyorum sana İdris.İnşallah bu emeğin karşılığı sana en kısa sürede döner kardeşim...

Arkadaşlar;
Hepinize güzel mesajlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
Farklı ürünler için de çalışmalar var,zamanı geldiğinde burada paylaşmaya çalışırım sizlerle..
İlginizden dolayı tekrar teşekkürler.
Selamlar

İdris Abi Ellerine sağlık.Renklilerini dört gözle bekliyorum.Bisikletim biter bitmez bütün parçalarından birer tane alıcağım.Gerçekten çok güzeller.
Umarım çok başarılı olursun İdris Abi.Kolay gelsin.
Can.

• Beğen
sevgili idris hani geçenlerde yağmur yağarken sen yürüyordun ben bisiklete biniyordum yaa keşke o gün bu mandallardan yanında olsaydıda bende alsaydım başka mandan almak zorunda kaldım ama neyse bunlar müthiş ürünler en kısa zamanda görüşmek dileğiyle kardeşim.

• Beğen
İdris abi ellerine sağlık, mükemmel olmuşlar. Yeni çalışmalarınızda kolay gelsin

• Beğen
Valla İdris bunları yapmadan önce aldım bende benim mandalları yoksa direk onları alırdım... Ama sanırım daha önce almış olmamın biraz katkısı oldu bu mandallara ...

Eline sağlık İdris...

• Beğen
Geri