Daha büyük çaplı aerobar'ı daha küçük çaplı gidona takabilmek için adaptörler mevcut fakat küçük çaplı bir aerobarı'ı daha büyük çaplı bir gidona takamazsınız gibime geliyor.
aerobara aerobarın çapından daha küçük bir bilezik adaptör takabilirseniz aerobarın çapını düşürebilirsiniz. vazelin gerçekten iş görecektir. küçük yeğenin bmx'ine öyle takmıştık aeroyu.
forumda her konuya gayri ciddi cevaplar veren bir üye olmanızdan dolayı yine insanlarla dalga geçtiğiniz düşünülüyor olsa gerek ki cevap yazan pek yok sorunuza
25.4 cmlik gidonun etrafına çapı 31.8 olana kadar bez sarıyorsunuz. Yeterli kalınlığa ulaşınca bezi kesiyorsunuz. Bezin etrafına vazelin sürerseniz daha güvenli bir hale getirmiş olursunuz. Sonra da montaj falan...
404 ya da koli bandı kullanın.En olmadı, kaynak yaparsınız.
Edit: Yeni bir aerobar yerine, yeni bir bisiklet daha mantıklı olacaktır.Kökten çözüm her derde deva.
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler gece yazıyorum şuan bunu. Ben XLC marka bir aerobar aldım (Triathlon Handlebar) Mtb bisikletim için sadece uzun asfalt turlarında kullanıcam rüzgardan dolayı.Alırken bilinçli aldım 31.8 gidonlarla uyumsuz, 25.4 gidonlarla uyumlu. Benim sizlerden yardımım burda başlıyor Benim gidon orta kısmı 31.8 mm gidona sahip kelepçeler geçmiyor. Bizim arkdş almış nasıl yaptıysa uydurmuş bende onun böyle söylemesi üzerine aldım bisikletcilerde yaptırırım bir şekilde diyerekten ama 2-3 bisikletci gezdim biz yapamayız dediler,aynı kelepçenin 31.8mm olanıda yokmuş. Bu şekilde yapan varsa yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler. Aerobarın resimini atıcam kelepçe kısmınında.