Scudo Sports

Aerobar hakkında

tuna ünüvar

Daimi Üye
Tepki
613
Bisiklet
Sedona
Slm herkese. Bi konuda yardimlarinizi bekliyorum. Elimde 25.4 uyumlu aerobar var. Ama benim gidon 31.8. Bunu takabilmemin imkani var mi?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Yanlış hatırlamıyorsam delta'da adaptör satıyorlardı, bir bakın...

koca forumda bilen yokmu bi yardım edin allah rızası için kaç gündür arıoyorum. illaki vardır sadece bağlantı kısmı değişecek yani zor bişey deil bu.

aerobara aerobarın çapından daha küçük bir bilezik adaptör takabilirseniz aerobarın çapını düşürebilirsiniz. vazelin gerçekten iş görecektir. küçük yeğenin bmx'ine öyle takmıştık aeroyu.

25.4 cmlik gidonun etrafına çapı 31.8 olana kadar bez sarıyorsunuz. Yeterli kalınlığa ulaşınca bezi kesiyorsunuz. Bezin etrafına vazelin sürerseniz daha güvenli bir hale getirmiş olursunuz. Sonra da montaj falan...

Vay be içimde gizli trollük varmış :)

404 ya da koli bandı kullanın.En olmadı, kaynak yaparsınız. :cool:
Edit: Yeni bir aerobar yerine, yeni bir bisiklet daha mantıklı olacaktır.Kökten çözüm her derde deva.

@Serkan Mıstınoğlu

ahahaha daha neler .Maliyet yuksek olucak belki ama kayganlastiricida olabilir,ama kesin emin degilim :D

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler gece yazıyorum şuan bunu. Ben XLC marka bir aerobar aldım (Triathlon Handlebar) Mtb bisikletim için sadece uzun asfalt turlarında kullanıcam rüzgardan dolayı.Alırken bilinçli aldım 31.8 gidonlarla uyumsuz, 25.4 gidonlarla uyumlu. Benim sizlerden yardımım burda başlıyor :) Benim gidon orta kısmı 31.8 mm gidona sahip kelepçeler geçmiyor. Bizim arkdş almış nasıl yaptıysa uydurmuş bende onun böyle söylemesi üzerine aldım bisikletcilerde yaptırırım bir şekilde diyerekten ama 2-3 bisikletci gezdim biz yapamayız dediler,aynı kelepçenin 31.8mm olanıda yokmuş. Bu şekilde yapan varsa yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler. Aerobarın resimini atıcam kelepçe kısmınında.

vPyrXm.jpg

4z9X1p.png

@AgekiSs Taze hayalgücü lazım size gidin ondan 3-5kilo alın. Bende hazır bulunduğundan o aerobarın tamamen aynısını bisikletime gerçekten taktım :D

Geri