Scudo Sports

Adidas, nike vb. bisiklet formaları

Petrovic

Üye
Tepki
36
Bisiklet
Scott
Daha önce hiç kullanmadığım için soruyorum. Deneyen bilen varsa fikirlerini paylaşırsa sevinirim. Adidas, nike tarzı popüler spor markalarının bisiklet formaları nasıl ? Kalite olarak santini, cuore, rapha gibi markalardan geride veya ileride mi ?

Scudo
var mı ki? yok.

@VolkanÖzcan
Nike (Livestrong) ve Adidas kesin var, neden olmasinki? Var ama cok pahali.;)

Adidas marka bisiklet formam var. Uzun zaman once outlet denen magazalarin birinden almistim, normal adidas magazalarinda satildigini hic gormedim.
Degisik bir kumasi var; vucuda yapisiyor ama rahatsiz etmiyor.

Rapha ve benzeri markalari kullanmadigim icin kiyaslama yapamiyorum.

Kullanılan formanın marka olmasından ziyade ihtiyacı karşılaması daha mühim diye düşünüyorum.

İşte onu soruyorum bende zaten. Marka derken santini de bi marka sonuçta ben sadece en iyi performansı alabileceğim şeyi bulmaya çalışıyorum. Düşük kaliteli ucuz bi kumaş olacağına pahalı ama kaliteli düzgün olması tercihim. Sonuçta tene direkt temas eden şeyler.
@Bisiklet Yolculuğu

adidas ve nike nin formalarını kullanmadım onlar hakkında yorum yapamam. ama exuma nın formasını aldım çok güzel. orayada göz atabilirsin

istikal caddesi adidas mağazasında görmüştüm 1 yıl kadar oldu ama..ama fiyatlar baya bir uçuktu

@Petrovic sağlıkta önemli tabi! İhtiyacı karşılarken diğer yandan da dediğiniz gibi tene değen ve ileride ciddi hastalıklara sorun açacak bir forma içinde ucuza da kaçmamak lazım.

Geri