Scudo Sports

Adana'ya bisiklet yolu ilk örnek

Scudo
İnşallah İskenderunada böyle yollar yaparlar....

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
İstanbuldakilerde böyle olsa keşke.

Beton bizimkiler ve blok blok arada çizgiler var sürekli hızı yavaşlatıyor. (anadolu yakası için konuşuyorum)

• Beğen
Tepkiler: sezginnatik
Adana'da bisiklet yolu olarak kullanılan tek bisiklet yolu olur kendileri.Bu projenin geri kalan kısmı içinde(kampüs içi) yazın tamamlanacak diyorlar bakıp göreceğiz.Ayrıca bu yol sayesinde üniversitemize 1000 adet bisiklet hibe edildi üniversitemiz adına gerçekten çok yararlı bir yol oldu.

Ayrıca bu yol belediye tarafından değil Çukurova Üniversitesi tarafından yapıldı belediyenin yaptığı(toplasan 3-5 km) yolların mtb parkurundan farkı yok.

• Beğen
Yoldan ayrılması çok harika olmuş güle güle kullanın hayırlı olsun daha uzun yollar heryerde olsun

• Beğen
Umarim tüm şehirler böyle yollarla donatilir. Artık bisiklete de yer açılsın ülkemizde

Güzel olmuş, yalnız bu bisiklet yolu mu acaba? :) hiç bisiklet ibaresi vs. yok da

Adana ili adına çok sevindim. Belediye'nin yapacağı işi üniverisitenin yapması çok manidar. İnşallah buna benzer bisiklet yolları en kısa zaman da tüm illerimizde çoğalır.

İstanbul'dan memlekete selam :) Adana adına güzel gelişme ama şöyle bir rotada olsa bisiklet yolu Merkez park = > Dilberler sekisi = Adnan menderes bulvarı = > karşı kıyı boyunca = > çukurova üni kampüs tadından sürülmez :D

• Beğen
Darısı istanbul başına

Benim bir bu konuda yetkililerden bir isteğim var. Bisiklet yolları ayrılıyor ama buna rağmen oto sahipleri park yapıyor. Oto sahipleri giremeyecek kadar sık direk veya engel konmalı yoksa engel olmak mümkün değil.

Tabi bir çözüm de Avrupa polisi gibi anında çok iyi ceza uygulansa daha memnun olurum...:)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@Talha Ateş
Merak ettim; bizim Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde bisiklet yoluna park etme cezası var mıdır?

Bizim şehirde bir tane bile görmedim ben daha...

@iogee
Kesinlikle harika bir rota olurdu.

Geri