Scudo Sports

adana mersin doktorun yeri

Scudo
harikasınız ya bende gittim ve gordum doktorun yerı mütiş bir yer ve su cok soğuktur.paylasım için teşekkürler hepinizin ayaklarına sağlık.

• Beğen
Tepkiler: emrullah
güzel yer seçimi, 2006'da gitmiştim doktorun yerine ve çok beğenmiştim.

• Beğen
abi ayaklarınıza sağlık lakin bize na nasip

neyse nasip işte olur inşallah bir gün bizlede eyvallah...

Emrullah çok güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler.
Doktorun yerine gitmek bir türlü nasip olmadı inşallah bir dahaki sefere işim çıkmazsa bende gelirim...

• Beğen
güzel gezi olmuş cidden adananın sıcağından kurtulmak için gidilecek güzel yer miş :) en yakın zamanda bende gitmek isterim sıcaklar bitmeden

herzaman bekleriz bütün forum dostlarına kapımız açık

Ayalarınıza saglık. Buz gibi su olmalı:D

adananın sıcağından sonra orası ilaç gibi gelmiştir size...
ayaklarınıza sağlık

vavvvvvvvvvvv demeden duramadım o sıcakta nemde 230 km tek günde dehşet birşey ayaklarınıza sağlık resimlere bakınca fazlasıyla değmiş olduğu zaten fark ediliyor

Paylaşımınız için teşekkürler, ortam çok güzel:)

ben mersin erdemlide oturuyordum siz o gün gittiğinizde sizi görmüştüm bisikletler kenarda duruyordu bizim siz geçiyordunuz hatta birinize selam vermiştim belki hatırlıyorsunuz bizde gezdik oraları ama sizin kadar uzaktan değil biz daha yakınız oraya güzel yer seçimi orası adeta bir cennet

kardeş biz eksiz gelemdik işlerimiz vardı bizde fındık pınarı resimlerini katalım olmazmı babayada ayrı slmlar leventinde slm var herkeze emrullah fındık pınarı bizim için .....????

@kayhan1907

Tebrikler arkadaşlar
Kayhan hocama katılıyorum.Muhteşem tur olmuş. Yüreğinize sağlık..

@kayhan1907

selam, formda turları okurken sana rastladım.geeçn seneki çanakkale turunu hatırladım ve san bir selam vermek istedim.her şey gönlünce olsun.svğiler

Geri