Scudo Sports

Acemiye bir yardım

Snr U

Forum Demirbaşı
Tepki
1.327
Bisiklet
Mosso
Arkadaşlar öncelikle merhabalar herkese

kemin erimesi ve ankilozan spondilit hastasıyım egzersizlerime katkı sağlaması amacıyla bisiklet almak istiyorum (normalde de kullanmayı çok severim) bizim zamanımızda tansaşlarda satılan 150 liralık bisikletlerden vardı onlara binerdik şimdi olay bayaa ilerlemiş araştırmalarıma göre içime sinen

(link)

bu bisiklet fiyatta pazarlık yapabilirim sanırım sizce bu rakam değermi bisiklet 2011 model izmir içinde kullanmayı düşünüyorum (sağlık sorunlarımdan dolayı dağbayır çıkamam sanırım) veya sizlerin tavsiye edebileceği bir model varsa onu da değerlendirebilirim bütçe 750 max.
Teşekkürler
Saygılar

Scudo
daha üst modeli daha ucuz ve sıfır
(link)

@Mert C.
Her iki bisikletin resimlerine dikkatli bakmanı tavsiye ederim, yanlış bilgi vermeyelim.

@BF Okuru

hidrolik fren normal kullanım için şart değil ve ağırlık sebebi. ki tek üst parçası da bu.
270sv'de daha üst seviye vites sistemi haliyle daha iyi ruble ve daha iyi aynakol var. toplam ağırlığı da daha az...
daha ucuz ve sıfır olduğu da doğru olduğuna göre... yanlışlık nerede?
ekleme:hepsiburada'da aynakol xct yazmakta ancak resmi sitesinde "xcr" yazmakta. oradan aldığım bisikletin aynakolu da xcr olarak geldi.

Bisiklet temiz görünüyor ama fiyat bir miktar pahalı bence,
İstersen o fiyatlara sıfır bir bisiklet alabilirsin, hemen hemen aynı özelliklere sahip.
(link)
(link)

@BF Okuru

verdiğiniz linkte astro 212hd 820tl taksitli 787tl havale ücretli.
burada (link) 719tl ve 75tl puan kazandırıyor. taksitli olarak.
yanlış bilgi vermeyelim tamam, ancak daha iyi bilgi varken kötü bilgi de vermeyelim. ;)

dağ bayır çıkmayacağınıza göre şehir bisikletlerini de inceleyin derim. seçenek ve marka çok, ben kendi bisikletimin linkini vereyim şimdilik. pazarlıkla hedeflediğiniz fiyatlara alabilirsiniz.

(link)

diğer alternatifler
(link)
(link)

@Mert C.
Ben burada kötü bilgi vermiyorum, herkes nereden isterse oradan alır. Benim verdiğim bilgi sadece modeldir.

Benimde önerim şehir bisikletidir. Dağ bayırla işim olmayacak yazmışsınız o halde şehir bisikleti alarak daha keyifli binersiniz şehir içinde.
Bir örnek model : (link)

arkadaşlar değerli fikirleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim fakat neden bilmiyorum disk frenli bisikletler daha çok hoşuma gidiyor bu yüzden bu bisikletle ilgileniyorum araştırmalarıma göre sram göbekler iyi ve benim verdiğim linkte ki bisiklette sram kullanılmış ayrıca 750tl vermeyeceğim zaten bisiklete hedefim 500 lira civarı

Geri