C cem ali Üye Kayıt 1 Mayıs 2016 Mesaj 27 Tepki 0 Yaş 30 Şehir hatay İsim cem ali 24 Haziran 2016 #1 Methaba arkasaşlar sizce ağır bir bisiklettemi yoksa hafif bir bisiklettemi denge daha kolay sağlanıŕ
Methaba arkasaşlar sizce ağır bir bisiklettemi yoksa hafif bir bisiklettemi denge daha kolay sağlanıŕ
kutsaruzgar Daimi Üye Kayıt 16 Nisan 2016 Mesaj 264 Tepki 262 Yaş 44 Şehir ist İsim Hüseyin Bisiklet Sedona 24 Haziran 2016 #2 Denge için ağır bisiklet diye bir düşünce tarzı yok. Tarzına en uygun bisikletin mümkün mertebe en hafifini seçmek esastır. Bu soruyu sorduğuna göre trap-skeet ile uğraştın galiba. Trap taki handikap bisiklet te yok. Tepkiler: BağdatlıRuhi
Denge için ağır bisiklet diye bir düşünce tarzı yok. Tarzına en uygun bisikletin mümkün mertebe en hafifini seçmek esastır. Bu soruyu sorduğuna göre trap-skeet ile uğraştın galiba. Trap taki handikap bisiklet te yok.
C cem ali Üye Kayıt 1 Mayıs 2016 Mesaj 27 Tepki 0 Yaş 30 Şehir hatay İsim cem ali 25 Haziran 2016 #3 Ya bn gomax elnino ve gomax dirift arasında kaldım daha ýemi öğrenecem o yüzden soruyorum dirift 14 kilo ama elnionoyu bilmiyorum
Ya bn gomax elnino ve gomax dirift arasında kaldım daha ýemi öğrenecem o yüzden soruyorum dirift 14 kilo ama elnionoyu bilmiyorum