Scudo Sports

Abim Sedona alma diyor yardımınız lazım

Tepki
7
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar şimdi ben uzun yolculuğuda çıkıcam o yüzden sedona 321 alıcam diyorum fakat kendisinde salcano istanbul m var sedona uzun yolda dökülür sen daha dişli sistemlerinden fren sistemlerinden vb. anlamıyorsun diyor acaba onu nasıl ikna edebilirim önceden salcano kullanmıştım ama sedona bana daha rahat acaba siz hangisini tavsiye edersiniz başka markalarada açığım 1000tlye kadar yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Scudo
Sedona mı dökülür :) Sedona 321 üstünde bulunan parçalar Salcano İstanbul-M'den daha üstün.

Sedona zaten marka olarakta salcano olsun kron olsun daha üstündür. 321 zaten sorun çıkartıcak bir bisiklet değil, v fren ve sabit maşalı :).

tabi eskiden Türkiyede Bianchi Salcano çok sağlamdı mutlaka aklına kazınmıştır :)

Abiniz bisikletle en son çocukken ilgilendi sanırım :) Tercihtir saygı duyarım ama salcano ile sedona'yı kıyaslamam bile.

Yanlız konfor arıyorsan Salcano İstanbul-M de ön süspansiyon var ve çok rahat bir bisiklet.Sedona 321 denemedim fakat biraz daha şehir içi,biraz daha sportif.

Sedona 321 alivio donanımlıdır. Buda şehir-tur alanında kullanılacağı düşünülürse gayet yeterli bir donanım.Salcano istanbul bildiğim kadarıyla tourneydi .

Geri