Scudo Sports

abiler Bu çarşamba bisiklet alıcam 450-650 civarında Öbnerileriniz istiyorum lütfen

kemal mama

Üye
Tepki
28
abiler Bu ayın carşamba günü Bisiklet alıcam
3 tane sağlam bisiklet var önümde ama kara veremiyorum :( yada başka bi öneriniz varmı rica ediyorum lütfen...
Yardımlarınız için teşekkür ederim ii günler :)
3 bisiklet ise

Sedona BorLa - Carraro 435 DAYTONA - whistle 1053 D Lütfen :( Yardım plase

Scudo
435 varken diğerleri geri kalır :) ben de alıcamda ankarada yok :D istanbuldan almaya çalısacağım...

Kazasız pedallar.

istanbulda daytonanın beyazını gordum metin bisiklet ve sarachanede

wallaha selcuk abi Whistle ağır diyorlar cok tutluyormus Antalyada da 1-2 tane oldu duydum ama Carraro 435-daytona-v-brake. 27 vites alıcam
Sürat yapıcam :) Kilonometremi taktırıp :) İnş Hayırlısı neyse ol olsun teşekür ederim ama yorumlarınız için yinede

walalha whistle de ii bea miwok 1053 D :( uff ne kadar zor iş :D + Sorun var Boyuma Tam Uygun olucakmı acaba 1.83 boy war kilo 68 nasıl olucak bilemiyorum ya ufak gelirse :(

@kemal mama

sen nerden almayı düşünüyorsun carraroyu ? bende aynı modelden sipariş vericem beraber alırsak ucuza getirtebilirmiyiz diye düşündüm bian :D benimde boy 1,72 kilo 75

Whistle Miwok Alıyorum 1053 D ya Tavsiye eden herkese Teşekkür ederim :)
Selcuk abi Sağol vallaha aklımdan cıkmıştı Whistle :D Sedona Borla yı görünce :D ama Sedona diye alıcaktım :D malzemesi ne olursa olsun dedim taki sen whistleyi önerene kadar :D sağol herşey için ve Tavsiye eden herkese Sağolun

@kemal mama

nasıl daha iyi ? donanım olarak mı

edit: abi Whistle miwok dediğin bisiklet 15 kg neresi daha iyi onu anlayamadım ?

kemal sitesini felan bosver kardesim erdoganlar bisiklet var orayi ara numarasini internetten cok rahat bulabilirsin orda baris yada lutfu bey var onlarla gorus fiyat ve taksit konusunda cok yardimci oluyorlar sitesine gore biraz daha uygun olur benim ismimi de verirsen indirim yaparlar gebzeden selcuk dersin bi kac gun once miwok 1054 almis dersin kadro konusuna gelince boy olculerini verirsin lutfu abi ilgilenir cok ilgili ve bilgililer bu konuda agirlik kismina gelince yarim kilo kadar agir ama dedigim gibi bende senin gibi kararsiz kalmistim sonunda whistle yi tercih ettim uzerindeki malzeme oldukca iyi ve sonrasinda sikinti olmadan gelistirebilirsin cok iyi bilgim yok ama bisiklette en onemli yer kadro olarak gosterilir whistle de 8000 serisi kullanmis yani ust duzey tavsiye ederim kardeism sonucta bi kere aliyorsun iyi dusun son karar yine senindir kardesim

• Beğen
Tepkiler: kemal mama
1052 V kaldıysa 1052 V yi öneririm. Güzel ve başarılı bir bisiklet. Benim de aklımda whistle yoktu ama gidip satış alanında birebir inceleyince fark ettim ki Whistle daha başarılı bir bisiklet.

@mcsilver

Üzerindeki donanımlaR ve Görünüşü Ağırlık diyorsun :S ağırlık 15 kilo tmm bunda abartılıcak bişey oldunu zannetmiyorum ha dorudur hafif bisiklet her zaman ii dir
ama Benim bindim bianchi star 18.50 Kiloydu ama bunu üstündeki donanımlar için onu alıyorum ve güzel görünüşü var..Miwok 1053 D

saat kacta kapatıyorlar Arıyorum ama acmıyorlar ellerinde olup olmadını sormak için

Sedona 2010 711 V Bisiklet

Kadro : 6061 Alu

Maşa : Suntour XCM HLO

Furş : Neco CC142

Gidon : Amoeba HBM-310

Boğaz : Amoeba HBM-310

Sele Borusu : Amoeba SPD-330 31.6

Sele : Sportourer

Elcik : Velo G-298

Vites Kolu : Shimano Acera

Ön Vites : Shimano Acera 360

Arka Vites : Shimano Acera 410

Aynakol : Shimano Acera 361

Pedal : Wellgo LU-935

Ruble : Shimano Acera HG-40-8

Zincir : KMC Z-51

Fren Kolu : Shimano Acera

Fren : Shimano Acera

Jant : Alex DC-19

Ön Hazne : Shimano Acera RM-60/65

Arka Hazne : Shimano Acera RM-60/65

Jant Teli : Siyah

Lastik : Schwalbe Little Albert

İç Lastik : CST

AĞIRLIK:13.7

Ürün fiyatı: 695,85YTL

saat 8'de kapatılır mağzalar genelde.muhtemelen aynıdır.msn adresimi ekle,firma isimleri vericem.burda reklam olur :D

Geri