Scudo Sports

A foreign biker will pass through Thrace to Istanbul (21-22.07.09)

gatila

Forum Bağımlısı
Tepki
796
merhaba arkadaşlar,
(link)
sitemize ilk yardım talebi ulaştı, hayırlı olsun :))

Nereli olduğunu bilmiyorum ama İrlanda'dan yola çıkmış bir bay. ismi Bob.
Büyük ihtimalle salı günü Edirne'den giriş yapıyor. salı akşam Çorlu'da biri ile buluşacakmış. Ve çarşamba günü istanbul'a geçecek.

* salı günü Edirne'de kendisini karşılamak isteyen?
* salı günü Edirne'den çorlu'ya eşlik etmek isteyen?
* çarşamba günü Çorlu'dan İstanbul'a eşlik etmek isteyen?
* İstanbul'da çarşamba-cuma arası 2-3 gün evinde misafir etmek isteyen? (en önemli ihtiyaç elbet bu)
* İstanbul sonrası programını henüz bilmiyorum. Belki rota konusunda bilgiye ihtiyacı olabilir. bakacağız...

Çorlu yerine Çerkezköy'e geliyor olsa ben misafir edecektim. Belki yine ederim bir şekilde :)
yardımcı olmak isteyenleri direkt kendisi ile görüştüreceğim. zaman kısıtlı, hızlı hareket etmemiz gerek.

Ben şimdi izninizle onun adına üyelik alıp ilk mesajı onun ağzından yazacağım. Sonra şifreyi kendisine vereceğim ve birlikte devam edeceğiz.

Scudo
Hi Turkey !

thanks Gokhan(gatila) for introducing me and writing the first message (this one) from my account. :)

i am on my way to istanbul from ireland [!!] and will arrive next week. actually, i will ride in from edirne tuesday and hope to arrive IST on wednesday. on tuesday night, i am couchsurfing in Corlu with someone.

I will be glad if anyone:
* wants to meet me at Edirne on tuesday
* wants to ride with me from Edirne to Çorlu on tuesday
* wants to ride with me from Çorlu to İstanbul on wednesday
* can offer hospitality in Istanbul (wednesday-friday)

thanks

evet arkadaşlar
yok mu yabancı bir turcunun deneyimlerinden yararlanmak isteyen?

O civarlarda yaşıyor olsam elbette isterdim.
if i live there of course i would help him...

merhaba
yolu Balıkesire düşerse seve seve yardımcı olurum ama ilanı tur duyurularına açsanız daha çok kişi okurdu ve yardımcı olurdu gibi geliyor

Geri