Scudo Sports

900YTLniz olsa hangi bisikleti alırdınız?

@cannonfire

Evvet abi parça listesini verirsen iyi olur ben de geotech team i çok beğeniyorum:)

Scudo
hayırlı olsun dikkatli bin. ben aldığımın 3.günü şanssız bir kaza ile 1-2 yerimi kırdım, 2 haftadır evdeyim daha da en az 2 hafta daha bisiklet yok.

kuzu gibi yatıyor 761 im ben de çıldırıyorum. yani işte benim gibi gaza gelme sakin sakin arada boşluklar bırakarak bin yoksa uzunca bi süre binemeyebiliyorsun. bi de kask da al mutlak, kazada resmen hayatımı kurtardı kaskım.

merhaba arkadaşlar,ben de mtb bisiklet almayı düşünüyorum,limitim ise 700-800 ytl arası.asfaltta kullanacağım ve gün içinde 50-60 km yol kat edeceğim.donanım konusunda çok fazla bilgim yok ama beni bi kaç yıl sorun çıkarmadan idare etsin,yeni teknoloji içersin ve kaliteli aksamı olsun istiyorum.yardım ederseniz sevinirim

Daha yeni bisiklet aldım o paraya sd 761, scud ve corratec x-vert motion var hepsinin de üstüne para kalıyor.
Ama corratec'in ağır olduğunu söyledi herkes scud'u zaten hiç düşünmedim ve sedonanın da rengini beğenmedim artık bi kronum var.
xc 3000'e de bi bak.

sedona 751 alırdım üzerindeki parçaları satar deore yapardım.küçülüncede 18'' bir sd 751 kadro alırdım...

Tabiki YZ3 alırdım ve üzerindeki parçaları daha iyileriyle değiştirerek 900ytl ye denk getirdikmi güzel olur diye düşünüyorum

Geri