Scudo Sports

9 Led fosforlu el feneri 3,90

özcan parlakoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
368
nette gezinirken rastladım 9 ledli el feneri hemde fosforlu 3.90Tl satılıyor bunu far olarak kullanabiliriz sanırım gidona bir şekilde tutturursak iş görür.

(link))

http://www.bitenekadar.com/images/urun/orta/4426_2.jpg

Scudo
biliyorum bunları bnde var da gidona tutturmak mesele..

güzel fenerlermiş....bu arada istanbulda oturanlar veya bağlantısı olanlar için söylüyorum...karaköy yeraltı çarşısındaki elektronik magazalarında el fenerleri için bisiklet bağlantı aparayı satılıyor..10 tl fiyatı var ben aldım ve kullandım oldukça sağlam..

beyaz rengi olsa alıcaktımda bu renkler benım bisiklete uymuyor :D kırmızı beyaz bisikletim

benzer fener bende de var ama bu kadar güçlümüdür bilmiyorum çünki lümen cinsinden aydınlatma değereini bilemiyorum o yüzden karşılaştıramıyorum.

Ben tutturmak için çantalardaki yapışkan şeritleri kullanıyorum bugun vaktim olursa resim eklerim baya işe yarıyor...

vir çin sitesinde o aparatlardan vardı sanırım 6-7 lira kargo ücretsizdi forumda vardı o site

@Hüseyin Demirel

link varmı cidden bu urunler işe yararmı yoksa az daha katıp baska seylermi alsak

Bende buna benzer bir ürün var ama aydınlatması kötü gerçekten. Ama derseniz hiç ışıksız olmaktan iyidir, o zaman kullanılabilir.

bende bunlardan bir tane alıp kaskın üstüne plastik kelepçe ile tutturacağım. gidon da flaşörlü lamba var nasılsa. maksat trafikte farkedilmek. zira kartal sahilden uğurmumcuya çıkarken ne kadar farkedilirsem okadar iyidir diye düşünüyorum :D yalnız aklıma gelen bir soru var. acaba bu feneri elektronikçiye götürsem flaşör devresi taktırabilirmiyim ??

Geri