Selamlar..Burak Ben Yeniyim ''Giriş Seviyesi'' ürünler arastıyorum parca -donanım..alma arifesindeyim..Tecrübem yok Ama..Bilgi edinmeye calısırken Dağ bisiklet amortisörlerinde 100mm-120mm gördüm hep..80mm azdı..Maşa yaylanma mesafesi Dağ bisikletlerinde MM olarak daha yüksekti..Maşa'nın birinde 100mm maşa bir ayar ile 120mm olabiliyordu MTB icin..Mantıken düşündügümüzdede MTB de esneme önemli MM capı yüksek olması istenir diye dünüyorum..Kolay gelsin iyi forumlar
Tekrar selamlar Burak Kardesim...Senin dedigin Maşa Bu sanırım değil mi?..
http://www.erdoganlarbisiklet.com/yedek-parca/amortisor/rock-shox-recon-silver-tk-on-amortisor-100mm.html
80mm- ile 100mm arasında ayarlana biliyormus..Surda yazıyor;
#Çalışma Mesafesi :100mm çalışma mesafesine sahiptir.İstenırse 80-120 mm çalışma mesafesıne ayarlanabılır
Selam kardesim. 80 mm az zaten evet. Ama dedim kurtarirmi. Cikan sorun yokta iniste yetmiyomus. Evet o masayi bende arastirdim, aynen senin dedigin masa. 80-100 oluyor evet. Cannondale ustundekide ayni bu masa ama cannondale aciklama kismina masa icin sadece 80 mm yazmis. 100 mm ayarlanabilir yazmamasi kafami karistirdi. Acaba 80 mm sabitmi diye. Bildigim kadariyla bu model masanin 80 mm sabiti yok ama.