Velespitli Seyyah
Keşfetmek Güzeldir...
- Tepki
- 1.640
- İsim
- Sabri
- Bisiklet
- Carraro
700BİNKM ile Yeni Projeler Hakkında #VLOG
Velespitli Seyyah’tan herkese merhaba dostlarım; İstanbul ziyaretimde 700binkm (Başak ve Marko) ile tanışma ve sohbet etme fırsatı yakaladım. Yakın zamanda Güney Amerika'ya gerçekleştirecekleri yolculuk ta dahil olmak üzere haklarında merak edilen bir çok konu hakkında konuştuk ve bu sohbeti kameramla kayıt altına aldım. Vlog çekimi esnasında bizleri deneyimleriyle yalnız bırakmayan dostlarımız da vardı;
Veli KAPLAN - Bike & Outdoor
Özen ÇEKCEN - Bike & Outdoor
Tuğba TOPCAN - pupuzebike
Mustafa ÖZER - Mtb_Rider
Ender CEBECİ - Pedal Arkadaşım
İsmail ODABAŞIOĞLU - Bisiklet Tutkunu
Berke MENDERES - Bisiklet Tutkunu
Deneyimlerini bizlerle paylaşan tüm dostlarıma teşekkür ederim.
Çayınızı yada kahvenizi alın ve bir birinden farklı deneyimleri en önden izleme fırsatı yakalayın.
Velespitli Seyyah’tan herkese merhaba dostlarım; İstanbul ziyaretimde 700binkm (Başak ve Marko) ile tanışma ve sohbet etme fırsatı yakaladım. Yakın zamanda Güney Amerika'ya gerçekleştirecekleri yolculuk ta dahil olmak üzere haklarında merak edilen bir çok konu hakkında konuştuk ve bu sohbeti kameramla kayıt altına aldım. Vlog çekimi esnasında bizleri deneyimleriyle yalnız bırakmayan dostlarımız da vardı;
Veli KAPLAN - Bike & Outdoor
Özen ÇEKCEN - Bike & Outdoor
Tuğba TOPCAN - pupuzebike
Mustafa ÖZER - Mtb_Rider
Ender CEBECİ - Pedal Arkadaşım
İsmail ODABAŞIOĞLU - Bisiklet Tutkunu
Berke MENDERES - Bisiklet Tutkunu
Deneyimlerini bizlerle paylaşan tüm dostlarıma teşekkür ederim.
Çayınızı yada kahvenizi alın ve bir birinden farklı deneyimleri en önden izleme fırsatı yakalayın.