Scudo Sports

700-1000 ytl arasi yol bisikleti

ubd223

Üye
Tepki
0
yamali :) asfaltta binmek uzere olabilgince hafif vitessiz bisiklet ariyorum. buldugum modeller trek soho s ve cannondale badboyun vitessiz modeli ( cannon butcemi asiyor ) bu modeller disinda bana onerebileceginiz bisikletler var mi. birde satin almak yerine toplamanin bir avantaji olabilir mi. tesekkurler

Scudo
geotech air hemde vitesli ayrıca amatör seviyenin en üstü

saolun ama vitesli olmasi bir eksi benim icin.

(link) 550 euro
(link) 999 euro

(link)
(link)

cannondale alsam gereksiz disk frenlerden baska elime ne gecer?

vitessiz bisikletler hakkında da pek bi bilgim yok o yüzden yardımcı olamıyacağım kusura bakmayın

Bu tür bir bisiklet daha çok düz arazi yapısına sahip şehirlerde verimli kullanılabilir Ankara da kullanımı son derece zor olabilir çünkü iniş çıkış çok fazla.Ayrıca bu modellerin ağırlıkları ne kadar ki?

soho s 10 kiloya yakin. digerini bilmiyorum ama o da hafiftir.

Neden özellikle vitessiz arıyorsunuz ? Vitessiz bir bisikletten fazla verim alamazsınız. Yokuş çıkarken sizi zorlar, hızlanmak isteseniz hızlanamazsınız. Vitessiz arama sebebinizi merak ettim.

@ubd223

Çok da hafif değiller demek ki bir yol bisikleti alıp düz gidon ve kalın lastikle kullanmak daha iyi olur bence.

Soho da Badboy da yol bisikleti değil ki, hybrid bisikletler. O yüzden azıcık daha ağırlar, lastikleri biraz daha kalın.

vitessiz istiyorum cunku yorulmak istiyorum :D

haklisiniz Juanito.Laguna bunlar cross ancak vitessiz yol-yaris bisikleti bulamadim zaten.

Geri