Scudo Sports

600 Tl civarı öneriniz

Tepki
2
Merhaba...
Kısa bir süredir bisiklet almayı düşünüp araştırmaya başladım.Yaptığım aramalarda sitenizle karşılaştım.
İnternette pek çok forum ve fikir var, aklımda iyice karıştı. Kısaca boyum 1.81 ve 83 kiloyum, çoğunlukla şehir içi ama hafta sonu arazide kullanılacak 600tl civarında bir bisiklet tavsiyesi istiyorum.
İsmini yeni duyduğum yerli markalar var, bunlarda kalite ne durumdadır?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Scudo
Sedona Borla iyi bir seçenek olabilir. Kron xc 250 ve 500 serisine de bakabilirsin.Salcano da uygun olabilir,sitede tüm ürünleri mevcut.Forumu iyice incelersen sana uygun bisikleti az çok bulabilirsin.

Salcano igmanı tavsiye ederim.Kuzenimde var.Çok fazla sert ve hırçın kullanmazsan iyi bir bisiklet ve fiyatıda diğerlerine göre çok uygun ;)

Öncelikle merhaba ve aramıza hoşgeldin.
Kadro boyu seçimi için https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=80109 bu başlığı inceleyebilirsin.

İkinci el bisiklet de düşünebilirsin.

Sıfır olarak Kron XC500 tavsiye ederim. Aynısı bende var. 400 km yol yaptım şimdilik hiçbir sıkıntısı çıkmadı.

Bisikleti almadan önce Carraro 417, Sedona Borla, Salcano Astro ve Kron XC 500 ü iyice inceledim. Son karar olarak Kronu aldım.

Carraro yeni marka olduğu için ve donanım olarak krondan düşük olduğu için eledim.
Salcanonun servislerinden kimse memnun olmadığı için onu da eledim.
Borlanın maşası kilitlemeli maşa değildi.
Bunların arasından en iyisi olarak Kronu tercih ettim. Bunda kilitlemeli maşa, 8`li arka ruble, kadrosunun ömür boyu garantili olması bir adım öne çıkarttı.

@ismail_tuluce
ben de yeniyim :) 10 yıl aradan sonra tekrar bisiklete bindim, 10 yıl öncekilere göre kıyaslama bile yapılamaz tabi ki :D
Ama aynı fiyattaki sedona ve carraro da altus arka aktarıcı var, kron da acera.
Bir üst model, üst modeldir. Arka ruble 8 li olduğu için arka göbek farkı da mevcut.

Geri