Scudo Sports

60 euroluk karbon klasik Giant

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Tepki
20.516
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
Evet arkadaslar, Hakan kardesimizin bugun beni ziyareti ile birlikte Tübingen bit pazarina gezmeye gitmistik. Dolasirken birinin Klasik bir bisiklet sattigini gorduk. Biraz inceledigimizde bu bisikletin Giant Marka CADEX model Carbon Fiber bir bisiklet oldugunu ve komponentlerinin en asagi Deore oldugunun farkina vardik. Isin en guzel yanida bisikletin fiyatini sordugumuzda Adam 100 Euro dedi. Iyi bir pazarlikla bisikleti 60 euroya aldik. Bisikletin jant gobekleri Shimano Deore XT ve donanimi ise Shimano Deore DX.. Iste fotograflari.. Yorumlari tamamen size birakiyorum. Bu bisiklet sizce 60 euro edermi etmez mi?

Scudo
abi sonunda beni almanya'ya getirtceksin. yazın da gelme planım var. inşallah görüşmek dileğiyle

bence 600 euro da eder... ama türkiyede...:)

Öncelikle hayırlı olsun. Çekiş sistemleri temiz duruyor, Türkiye'de sırf onlar 60 euro eder belki daha bile fazla eder. İyi bir amortisötlü maşa ile tadından yenmez bir mtb ye dönüşür bence :)

@Ekrem Yılmaztürk
Tesekkürler ekrem, inan sansli bir günümüze denk geldi.

@Ahmet O
Gel ahmet ama böyle sans herzaman denk gelirmi bilemem.

@levent koç
Levent biraz arastirdimda bu bisikletler buradada hala 500-600euro arasi satiliyor. Birisi 1 hafta önce ebay'de 200euroya sedece kadrosunu satmis.

@Berk Ilgar
Almanya türkiye farki degil, bu sadece bir sans isi. Biz bitpazarinda gezinirken bus bisikleti gördük ve satan kisi kesinlikle bisikletden anlamayan bir kisiydi ve 100euroyu bile demeye utandi, ben de 60euro deyice hemen tamamdir alin dedi. Sedece dedigim gibi bir sans eseri denk geldi.

@Mustafa demirbacak
Hayir almanyada bit pazarlari kontrol altinda oldugu icin kesinlikle calinti bisiklet bulamasin. Almanyada zaten pahali bisikletler calinica %80 parcalayip satarlar.

@Yasin Yörük
Tesekkürler Yasin, bisikletin bir MTB'ye dönüsmesine gerek yok o zaten bir MTB yani daha fazla MTB olamaz. Masa konusunada gelince orjinaligini bozmak ve carbon masayi degistirmek bence sacmalik olur. :)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Çok şanslısın Murat abi Gerçekten çok güzel bir bisiklet denk getirmişsin. Bisiklet çokta temiz bu arada. Çok az kullanılmış galiba.

Hayirli olsun abi. Merakimdan soruyorum, kac kilo olduguna baktin mi ?

üzerindeki gidon boğaz seti 60euro eder zaten, bisiklet bedavaya gelmiş

İyi denk gelmiş kısmetinize :D Güle güle binin...

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
fotoğrafları göremedim, ofisden giriyorum diye herhalde :/
Kazasız belasız bol keyifli sürüsler

evet murat hocam dediğin gibi ordada 500-600 euro eder.. ben Türkiye''ye bisiklet geldiğinde bir çok şeyde olduğu gibi (araba-motorsiklet vb.) extra binen vergilere değinmek istemiştim.. yani orda 500-600 euro eder.. burda fazlası da eder....:) anlamında..

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri