Scudo Sports

6 Aralık Edirne-Değirmenyalı-Büyükdöllük gezisi

Tepki
59
Hepinize iyi forumlar, resimler biraz geç oldu ama bu işlere bakan kişinin yoğunluğundan dolayı anca şimdi oldu, ileriki günlerde diğer gezilerimizi de paylaşacağız.
Yavaş yavaş toparlanıyoruz
(link)
Turumuza başlamadan önce T.ü. bisiklet topluluğu katılıyor ve onlarla yol üstü köyü sapağına kadar birlikte pedallıyoruz
(link)
Çıkarken..
(link)
(link)
Edirne çıkışında..
(link)
(link)
(link)
(link)
Büyükdöllük köyünde mola verdğimizde
(link)
Büyükdöllük hatırası
(link)
Büyükdölük çıkışı
(link)
(link)
(link)
(link)
Değirmenyalı hatırası
(link)
Dereboyu giderken
(link)
Edirne'ye dönüyoruz
(link)
Dönüşte Klüp başkanımız Sadrettin Alıcı,bizlri yol üzerinde karşılıyor ve bizlere şeker ikram ediyor
(link)
Dönüşte bir selimiye manzarası..
(link)

Bize bisiklet kullanımının arttırılması konusunda destek veren ve turumuzda bize eşlik eden T.Ü. bisiklet topluluğuna teşekkür ederiz.
Sağlıcakla Kalın

Scudo
ellerinize ayaklarınıza bisikletinize fotoğraf makinenize vs.vs:D paylaşım içi teşekkürler güzel bir gezi olmuş

• Beğen
Tepkiler: haluk akalın
Benim Üniversite yıllarımın kenti, Birçok sıkı dostumun yaşadığı kent. Sizlerle kısmet olmadı ama daha önce 2 kez tura katılmıştım. Sizleri görünce mutlu oldum, teşekkür ediyorum. Keşan Bisiklet topluluğu olarak bir gün beraber pedallamak dileğimizle.
Sevgilerle

Maşallah bayağı kalabalık bir grup; :) Paylaşımınız için teşekkürler; ;) Elleriniz dert; ayaklarınız pedalsız geçmesin. :) Konyadan Edirne Bisiklet Kulübüne Selamlar. :)

• Beğen
Tepkiler: haluk akalın
Değerli Pedal sever dostlar,bahardaki bir etkinliğimize sizleri de davet etmekyi düşünüyoruz.Sizlerle birlikte pedal çevirmekten büyük mutluluk ve onur duyarız.
Ayrıca yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.
Saygılar
Sadrettin ALICI
(Edirne Bisiklet Kulubü Derneği Yön.Kurl. Baş.)

Bu güzel geziyi paylaştığınız için teşekkürler. Güzel, yeşil ve temiz çevrede bisiklete binmek bi ayrıcalıktır mutlaka. Güzel memleketimin güzel manzaralarından birisi. Bir Trakyalı olarak mutlu oldum. Emeklerinize sağlık.

bu organizasyonlar çok güzel oluyor.. Turların devamını diler foto beklerim :D

Geri