Scudo Sports

6 Ağustos Dağ Bisikleti Balkan Şampiyonası - Kocaeli

@sonmez

Bol bol antrenman yapıyım da darısı başıma diyim ondan sonra :vroam::D :rolleyes:

Scudo
@Akrep_Kral

@sonmez

demek ki bu durumun salaklıkla ilgisi yok.
koşulların oluşması ile ilgili..

bu bir strateji meselesidir, "e hadi gel sana sponsor olalım"la olmaz bu işler.. mesajlarında kullandığın kelimelere biraz daha dikkat Akrep_Kral ;)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Taşdemir
sonmez bey sporcuya sponsor olabilmeniz için ne gibi şartlarınız var acaba? kürsü görmüş veyahut belli bir sıralama içinde olmasımı gerekmekte sporcunun? şuan kendimi geliştirmekdeyim büyükadada u-23 11.si oldum. sponsor olmanız için değil sadece bilgi almak için yazıyorum. Diğer sponsor olacak firmalarda sizin politikanıza yakın düşünceler içinde olacağından cevabınız benim için önemli iyi günler...

@ExtremE
Başarılı bir sporcu olduğunuz belli.Biz sponsor olurken hiç bir şartı düşünmedik.Muammer Bizim Marka bisikletimizle yarıştığı için böyle bir şey düşündük.Diğer ilgilendiğimiz arkadaşta yine bizim bisikletimizle yarışıyor.Yönetiçimizin de belirttiği gibi burada şartların oluşması önemli.Düşünceme göre birkaç yıl sonra sponsorsuz yarışçı kalmayacak.Çünkü ilgi her geçen gün dahada artıyor.Kalabalığın olduğu her yerde reklam vardır.Gönül isterki bütün yarışçılara sponsor olabilelim.Ama bu işin birde maddi boyutu var.Bizim düşüncemiz her yıl sporcu sayımızı artırıp bir takım kurmak.

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
bi aksilik olmazsa gidicem, araba bos olmamasi icin benimle gelmek istiyen arkadaslar olursa haber versin

İbrahim(Muammer ve benim kankam) ile Cuma akşamından gidip Muammer'e moral ve masaj desteği vericez. :D

muammer ve diger arkadaslara başarılar. mantis senin resmi Türkiye Bisiket Fedrasyonu sayfasına koymuşlar. elinde çan. muammerin yaninda koşarken... :D (bir karartı var işte o)

(link)

bide bende masaj istiyorum...

Ayıpsın tekerlek(Erdem Gaz, gerçek soyadı "GAZ" walla), masajın kralını yapıcam sana.

Arkadaşlar malum yarışa 2 gün kaldı.
Yarış, The Green Park Kartepe Resort'un olduğu bölgede yapılacak, sporcularımız da burada konaklıyor şu anda. Otelin kendi sitesi .
Aşağıda otelin sitesinden yaptığım alıntı da ulaşımın nasıl olacağı yazılı. Pazar günü görüşmek üzere...
http://img225.imageshack.us/img225/3370/otelzl5.jpg

Geri