Scudo Sports

500 TL 'ye Kadar MTB Kadro Önerileriniz

Alper Onur ARSLAN

Daimi Üye
Tepki
79
500TL 'ye kadar kadro tavsiyelerinizi alayım.

Giant, Scott, Trek, Salcano, Merida, Sedona, Specialized gibi markaların kadrolarını az çok inceledim.

Kadro boyu Large ve üzeri olacak.

Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler...

Scudo
sedona 781 öneriyorum

salcano nun 20" kadrosu malesef yok nirvana dışında.

Scott 2010 serilerinden scale 70 80 olabilir bende arıyorum bulursam alıcam :)

Selamlar, sahibinden.com da kategorileri seçtikten sonra 400 600 şeklinde fiyat aralığı seçiniz bir sürü bisiklet çıkıyo orta seviye mtb. 600 veya daha fazla olanları da pazarlıkla indirirsiniz diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: gok
Ben 781 aldım 18 inch daha elime ulaşmadı büyük ihtimalle yarın elimde olur.Detaylı fotolarını paylaşırım bisikleti kurunca istersen biraz daha bekle fikir edinirsin

bisiklette en zor değişen parça kadro oldugu için bence butcenızı mumkun oldugunca zorlayarak en ıyısını almaya calısın bence giant ya da scott markalarına bakın :)

Aynen katılıyorum sonuçta kadro zırt pırt değişen bi parça değil bisikletin iskeleti.Bütçen konusunda bilgim yok ama baya zorla :)

sadece kadroysa evet superbow zor bulunan bi kadrodur katılıyorum ve öneriyorum

Geotech Neon u öneriyorum fiyat performans açısından harika bir kadro. Bizzat bende almayı planlıyorum.

Trek , kron vb. ilk tercihleriniz arasında olmalı bence .

Türkiye'de verilen paranın karşılığında en iyisini Bianchi verir.Senelerdir bu böyle.sadece ürün değil,satış sonrası vs...de var işin içinde.Ve 125 seneden bahsediyoruz..

kron xc 4000
sıfır fiyatı 400 tl
19 inç olanı var ve 3 renk seçeneği mevcut
kadro bildiğim kadarıyla ömür boyu garantili
ben kullanıyorum çok memnunum üstelik 2008 sedona 761 turkuaz 18 inç kadrom vardı onu satıp bunu aldım sıfır olarak hiç de pişman değilim

Merida 1200 kadrosuna bi bakın derim,fiyatı 400dolar civarında

Geri