Scudo Sports

5+1 Ses sistemi ! Hem de bu fiyata...

Ali AKTAŞ

Forum Bağımlısı
Tepki
969
Az kullandığım TRUST SP-6210 5.1 SPEAKER SET / 15010

Satma sebebim, Creative 5200 kullanmış biri olarak sesi pek tatmin etmedi, odam için düşünmüştüm, 2 hafta kadar kullanıp kutusuna koydum, sadece ses bağlantı kablolarından birini bilgisayarımı müzik setine bağlamak için düzgün biçimde kesmiştim, onu da eskisi gibi onardım, sorun teşkil etmiyor.zaten 1-2 tl ye bulunan kablolardan.

Fiyat: 40 tl

Kargo: alıcı öder (ptt kargo +4 tl fark ile adrese teslim gönderilir.)

Takas: her türlü bisiklet parçası ve aksesuarı ile olabilir, teklif sunabilirsiniz. takas durumunda kaskın fiyatı nakit fiyattan biraz daha yüksek tutulabilir.
__________________________________________________ __________
Haberleşme: 0542 (avea) 4889378 e-posta: aliaktas20@gmail.com

boğaziçi bilgisayar firmasındaki fiyat için (link) linkine bakınız

ürünün resmi site tanıtımı ve fiyatı için de (link) linkine bakınız.

fikir vermesi açısından temsili resmi de yüklüyorum. orijinaller ilanın alt kısmında
(link)

Model 15010 RMS Ahşap düşük ton hoparlörü ve 40 Watt'lık RMS çıkışı ile kompakt tasarımlı 5.1 hoparlör seti Özellikler [- En ideal ev sineması deneyimi için DTS, Dolby Digital 5.1, Dolby Prologic II, DirectSound 3D ve EAX ile uyumludur]
Güçlü bas için bas refleks tasarımlı ahşap düşük ton hoparlörü
İstediğiniz bas ve ses düzeyini tam olarak ayarlayabilmeniz için ses ve bas denetimi düğmeleri
Duvara kolay montaj için sökülebilir ayaklı 5 adet uydu hoparlörü
orijinal resimler

(link)

(link)

Scudo
@Ali Menemen

Öylece duruyordu evde keşke daha erken satışa çıkarsaydım, nasip işte !

İlan güncel,

Takas düşünüyorum, kilitli bir 2. el maşa ile

@ömür keskiner

Bu ara internete pek sık giremiyorum. Tekliflerinizi aliaktas20@gmail.com dan yada 0542-4889378 (avea) hattımdan bana ulaşarak yapabilirsiniz.

İlan güncel .

Geri