Scudo Sports

45. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Yarışında neden 1.değiliz ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
bu soruyu günlerdir düşünüp duruken cevabını az önce aldım bizim hanım kızı okuldan almaya gidince oradaki kadınlardan birisi bizim hanıma '' ben senin beyini bisikletle görüyorum ay iğrenç şu bisikletide hiç sevmem demiş '' işte bu söz neden bu tür yarışlarda 1.olamadığımız her şeyiyle anlatıyor bence.

Scudo
@Mehmet Keten

Bu kadar kötümser olmayın bisikletten hoşlanmayanlar çoğunlukta değil bence. Bizim esas sorunumuz spor kültürümüzün olmayışı.Bizi yıllarca güreşle daha sonra halterle uyuttular.(Naim olmasa bu kadar gelişmezdi ya) Ama esas anlamı ile spor kültüründen bihaberiz. Hatırlayın koca olimpiyat stadyumunda atletizmde dünya rekortmenleri yarışmaya geldi 80 bin kişilik stadta 500 kişi yoktu. Bisiklette ise çok ciddi sponsorlar ile ancak biraz ilerleme kaydedebiliriz.Ama mutlaka öncü bir sporcu bulmamız yani bir kahraman yaratmamız lazım. Bunun içinde elimizdeki en iyi sporcuyu mutlaka bir pro teamde yarıştırmamız gerek. En zor kısım bu.

İyide Mehmet bey sırf bunun için yeni konu açıılırmı sizce , uygun bir konuya mesaj şeklinde yazabilirdiniz.

• Beğen
Tepkiler: sprint
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri