arkadaslar shimano nun xt serisinin önceki yıllarda 4 pistonlu bir hidrolik freni çıkmıştı bu frenin performansı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirmisiniz ve iyi bakımlı bir 4pistonlu xt daha iyi performans sağlar yoksa yeni bir deore hid. fren mi daha iyi performans sağlar
Cagri hakli hatta ben tek geciyorum;yeni nesil biraz daha agirlik kaygisinda,o ilk cikan 4piston XTler guc olarak "tehlikeliydi" ama yeni LXler de XC kosullari icin oldukca iyiler.
bizim bir abimizde varda ggerçekten çok bakımlı onu almayı düşünüyorum. birde forumdan idris satıyo onunki nasıl bilmöiyorum ama temiz birtane buldum almayı düşünüyorum yorumlarınız için çok teşekkür ederim
temiz olduğuna inanıyorsa bence kaçırma derim... Padleride şuan Yeşil bisiklette var en son biz kankama almıştık vardı hala yani pad sıkıntısıda yaşamassın...
idris abiden daha önce bir takım almıştık 4 pistonlu o kaliperlerden burda bir arkadaş kullanıyo gerçekten çok güzeller...daha önce 2 pistonlu xt kullanıyodu 4 pistonlu diye aldı bunları...Tavsiye ederim...