Scudo Sports

3'ü arasından hangisi olaki?

Tepki
1
Öncelikle selamlar

Bisiklet konusunda pek tecrübeli olmamakla beraber naçizane araştırmalarım sonucu ve tabiki bütçemle doğru orantılı olarak alabileceğim bisiklet listemi 3 e kadar düşürdüm. Mtb bisiklet istiyorum ,kuşkusuz şehir içerisinde daha fazla zaman geçireceğim fakat araziye yahut bisikletli trekkinke gittiğim vakit oralarda da binebileceğim bir bisiklet düşünüyorum.Bu foruma fikir danışmamın nedeni tecrübeli arkadaşların hangi bisikleti seçmemin benin için daha doğru olduğunu ve hangisini seçmem gerektiği konusunda teknik olarak beni yönlendirmelerini rica etmem.Vites ve fren sistemlerini pratikte pek kullanmadığım ve bilmediğim için deneyimli birilerine danışmak en doğrusu olacaktır diyorum ve daha fazla uzatmadan aklımdaki 3 bisikleti linkliyorum.

(link)

(link)

(link)

bu fiyatlar civarında başka bisiklet önerileriniz varsa onlarda öğrenmek isterim.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Scudo
Ben de Whistle var ve çok memnunum. Ama diğer 2 markaya da kötü diyemem. Fren ve vites sistemleri seçiminde yardımcı olacaktır. ;)

eğer ben fren bakımlarını yaparım diyorsan disk frenli bişey al. v fren kolaydır. dertli değildir.

Çamurla suyla işin yoksa kesinlikle corratec derim. Vitesleri full deore + jant tellerininde dt swiss olmasıyla diğerlerinden daha önde. Disk fren düşünüyorsanda merida derim.

Ben olsam tercihimi Merida'dan yana kullanırdım,whistle da gidondan remote lock var ama Merida kadrolarda hertürlü geliştirmeye açıktır,karar sizin şimdiden hayırlı olsun alacağınız bisiklet :)

Geri