Scudo Sports

3000 TL'ye kadar dağ bisikleti

enqinHLC

Forum Bağımlısı
Tepki
854
İsim
Engin
Bisiklet
Beldesan
Merhabalar, mtb ihtiyacım var. Maşa ve kadro ortanın üzerinde olması ve grupsetin orta seviye olması yeterlidir. Şuanki bütçe 3000 TL ye kadardır. Bütçe nakittir. K.kartı ile ödeme yapabilirsem üzerine 1000 daha ekleyebilirim.

Düzeltme: Boyum 1.89, kadro boyu L veya XL olması gerekmektedir.

Teşekkürler.

Scudo
Merhaba ilanimdaki bisikete bakabilirsiniz uygunsa görüşebiliriz. Scott scale 970 2016 model full deore 29' 30 vites

Merhabalar, İlanıma bakabilirsiniz. Bisikletim boyunuza uygun. mutlu pedallar.

Cube Ltd pro düşünürseniz xt 2x12 setli bisikletim var. Görüşebiliriz

Benimde kullanmakta olduğum Corelli Leone serisini önerebilirim. Benimki Leone 3.0 26 jant modeli, sizin boyunuza bakacak olursak 27.5 veya 29 olabilir. 27.5 Modeli Leone 3.1, 29 modelide Leone 3.2 olarak geçmekte. Arka attırıcı Acera onun dışında tüm set Altus. Kadro olarak 6061 alüminyum kullanıyor. Ön maşa SR Suntour XCM 30 ve Maxxis marka lastikle geliyor. Corelli firmasını duymadıysan kadroları tamamiyle Eskişehirde Korel Elektronik firması tarafından üretiliyor. Alüminyum üretiminde baya tecrübeli oldukları için Mosso'dan bu markaya geçtim ve sıkıntısız kullanıyorum. Şimdiden hayırlı olması dileğiyle :)

Hocam merhaba CARRARO DAYTONA 2924 var 18 inch ali kadro 29 jant 24 vites full donanımlı bisikletim var 3 aylık tertemiz yazarsanız foto atabilirim fiyat konusunda anlaşırız 05312762555

ghost kato 3 var elimde

sr suntour 120mm gidondan kilitli maşa
arka deore ön altus aktarıcı var düşünürsen pm atabilirsin

Arkadaşlar yeni konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldim. Benim de şu an 3000 TL bütçem var. Ne önerirsiniz. Planım rockrider 560 alıp (2. El) maşasını havalı bir maşayla değiştirip kullanmak. Sizce bu fikir mantıklı mı ya da onerebileceginiz başka bisikletler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba eğer isteyen olursa Mosso dağ bisikletimi bu forum üyesi olduğu için bi arkadaşa en son fiyat 3000₺ye bırakacağım.Sahibindende fiyatım 3400₺

Yanında kask,forma ve gözlükte verebilirim
Bu arada boyum 1.78 ve bisikletten de gayet memnunum 26’ full xt setli epicon x2 maşalı.
İlgilenenler mesaj atabilir bisikletin görsellerini paylaşırım herkese iyi akşamlar👋🏼

Arkadaşlar merhaba eğer isteyen olursa Mosso dağ bisikletimi bu forum üyesi olduğu için bi arkadaşa en son fiyat 3000₺ye bırakacağım.Sahibindende fiyatım 3400₺

Yanında kask,forma ve gözlükte verebilirim
Bu arada boyum 1.78 ve bisikletten de gayet memnunum 26’ full xt setli epicon x2 maşalı.
İlgilenenler mesaj atabilir bisikletin görsellerini paylaşırım herkese iyi akşamlar👋🏼
Hocam sattınız mı?

Kron Xc 500 Var orjinal ve faturalı, kurulumu 15 temmuzda yapıldı. Deore Set 27,5 Jant 18 Kadro.

Geri